Stigao odgovor Šukeru: 'To što smo napravili nije sramota'

'Predsjednik ima pravo na vlastitu prosudbu. Međutim, ja imam pravo ne složiti se. To što smo napravili nipošto nije sramota.

6.7.2013.
17:55
VOYO logo

Ispadanje U-20 hrvatske reprezentacije sa SP-a u Turskoj još uvijek je vruća tema hrvatskog sporta.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker je nakon poraza od Čilea na pragu četvrtfinala izjavio kako je to sramota za hrvatski nogomet, no izbornik Dinko Jeličić se ne slaže s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam, naravno, zadovoljan, zar bi trebalo biti drukčije? Naravno da postoji doza tuge zbog vrlo izgledne prilike za odlazak u četvrtfinale, premda se mora priznati da je Čile igrao kvalitetnije, življe, agresivnije. Mi smo iz utakmice u utakmicu imali isti problem, iako je tome posvećeno najviše pozornosti: evidentno je sezona ostavila traga. Po svršetku 1. HNL igrači su bez predaha bili 40 dana. Sve se poduzimalo da ih osvježimo. Kondicijski trener Bradić trudio se i činio maksimalno, čak smo angažirali Kuterovca koji je spremao zlatne vaterpoliste. Ako sportaš nije na tjelesnoj razini, ni druge vrline ne dolaze do izražaja. Logika je jasna: ako nismo mogli računati na osmoricu predviđenih, znači da su na listi bila osmorica pričuvnih! Zato ovaj rezultat moramo cijeniti još više. S Kovačićem, Radoševićem, Milićem i Mitrovićem bismo kandidirali za medalju", kazao je Sportskim novostima Jeličić , koji je uzvratio Šukeru:

//www.youtube.com/embed/aM0qgyXtKDI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednik ima pravo na vlastitu prosudbu. Međutim, ja imam pravo ne složiti se. To što smo napravili nipošto nije sramota. Dapače, zahvaljujući momcima predstavili smo se lijepo, makar igra nije bila onakva kakvu smo željeli", smatra izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo