DINAMU STIŽE MEGAPOJAČANJE / 'Modri' vraćaju igrača kojeg su prodali za vrtoglavih 14 milijuna eura

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

aime, 23-godišnji stoper napustio je klub 2018. godine, nakon 77 odigranih utakmica i prešao je u Leicester City

10.6.2021.
10:27
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo, kako se čini, priprema još jedno veliko pojačanje. Nakon što se na Maksimir vratio prekaljeni bivši Vatreni, Duje Čop, moguće je da njegovim stopama krene još jedan bivši igrač Dinama, Filip Benković.

Naime, 23-godišnji stoper napustio je klub 2018. godine, nakon 77 odigranih utakmica i prešao je u Leicester City za čak 14 milijuna eura, ali na Otoku se nije baš snašao, kako u redovima "lisica", tako niti na posudbama u Celticu, Bristolu, Cardiffu i Leuvenu. Benkoviću se danas vrijednost srozala na svega tri milijuna eura i u Leicesteru na njega, očito više ne računaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Benković / Goran Stanzl/PIXSELL

Stiže na posudbu

U netom završenoj sezoni Benković je odigrao samo 70 minuta za Cardiff, a za Leuven u 2021. godini nije niti nastupio. Naigrao se tek u Celticu, za koje je nastupio 27 puta, dok je za Bristol odigrao deset utakmica.

Benković je, kako tvrde Sportske novosti, već ostvario kontakt s Dinamom i sada se još samo čeka odluka Leicestera koji Filipa treba pustiti na posudbu. Dinamu bi Benković bio golemo pojačanje jer upravo su ostali bez Joška Gvardiola, koji je prešao u Leipzig i trenutno imaju samo trojicu stopera, Rasmusa Lauritsena, Teophile-Catherinea i Dinu Perića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo