UF, KAKVA ŠTETA / Dinamu propao spasonosni megatransfer. Zamalo su doveli igrača vrijednog šest milijuna eura iz redova europskog velikana

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamo stoga traži novog lijevog beka, a do sada su se spominjala dva imena

17.8.2022.
20:25
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo ima još vrlo malo vremena za pokrpavanje rupa na kritičnim pozicijama u momčadi. Trenutno je najproblematičnija pozicija ona lijevog beka, na kojoj, ironično, Ante Čačić ima pregršt opcija, ali ga niti jedna ne zadovoljava.

Na lijevom beku ima Petra Bočkaja koji je zimus stigao za tri milijuna eura, a tu je i Daniel Štefulj, koji je iz nekog razloga potpuno izvan kadra. Čačiću trenutno lijevog beka igra centralni vezni Robert Ljubičić i on se u toj ulozi snalazi koliko može, ali nikako nije trajno rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo stoga traži novog lijevog beka, a do sada su se spominjala dva imena, prvo je ono Kaija Wagnera iz Philadelphije, a drugo se pojavilo iznenada i zvučalo je senzacionalno, a to je ono Jordana Amavija iz redova francuskog velikana Marseillea.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ipak ne dolazi

Amavi se našao u nezgodnoj situaciji, posvađao se s novim trenerom Igorom Tudorom i ovaj mu je poručio da na njega više ne računa pa si ovaj pod hitno mora pronaći novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je pokušao iskoristiti priliku i navodno je odmah pristupio Francuzu, ali L'Equipe sada piše kako od toga nema ništa jer igrač navodno ne razmatra Modre kao opciju za nastavak karijere.

Riječ je o igraču koji je u Marseille došao iz Aston Ville još 2017. godine za 12 milijuna eura, a trenutno prema Transfermarktu vrijedi šest milijuna eura. Za Marseille je odigrao 127 utakmica, zabio je tri gola i upisao 11 asistencija. Prošlu je sezonu proveo na posudbi u Nici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo