DINAMU NA LJETO STIŽE GOLEMO POJAČANJE: / Igrao za četiri njemačka velikana, tražili ga Milan i Liverpool, a sada stiže na Maksimir?

Image

U karijeri je igrao za četiri velika njemačka kluba, Schalke, Bayer, HSV i Leipzig, a u najboljim danima bio je na meti klubova kao što su Milan i Liverpool

8.2.2021.
9:26
VOYO logo

Iako se Dinamo dobro pojačao u zimskom prijelaznom roku, i to na gotovo svim pozicijama, već se sada spekulira o tome tko bi na ljeto mogao stići u maksimirsku svlačionicu. Ono što će Dinamo sigurno morati pojačati u ljetnom prijelaznom roku jest stoperska pozicija.

Kako će po završetku sezone ostati bez Joška Gvardiola, ponajboljeg braniča Prve HNL i jednog od najboljih mladih stopera u Europi, tako će mu ekspresno morati pronaći adekvatnu zamjenu. A čini se kako su je već i pronašli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

13.12.2020., stadion Kranjceviceva, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 15. kolo, NK Lokomotiva - NK Slaven Belupo. Miroslav Ilicic, Kyriakos Papadopoulos Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Naime, Sportske novosti tvrde kako će Dinamo na ljeto, vjerojatno, dovesti bivšeg grčkog reprezentativca Kyriakosa Papadopoulosa (28), koji trenutno briljira u dresu Lokomotive. Popularni Grk u odličnoj je formi, nema problema s ozljedama, koje su mu, usput rečeno, devastirale karijeru i pri dolasku na Kajzericu potpisao je ugovor na svega godinu i pol te nije tražio previsoku plaću.

To pak znači da bi Kyriakos na ljeto vrlo lako mogao potražiti novi klub, a očito se Dinamo nameće kao glavni zainteresirani. Podsjetimo, Kyriakos je u karijeri igrao za četiri velika njemačka kluba, Schalke, Bayer, HSV i Leipzig, a u najboljim danima bio je na meti klubova kao što su Milan i Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo