DINAMU JE NANESENA TEŠKA NEPRAVDA? / Pogledajte situaciju koju gotovo nitko nije vidio, čak niti 'modri'. Je li ovdje trebao biti penal?

Image

U 11. minuti mogao je biti dosuđen penal za Dinamo, ali nitko živ nije primijetio tu situaciju, pa čak niti igrači Dinama

9.4.2021.
14:40
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama u prvoj su utakmici četvrtfinala Europske lige izgubili na stadionu u Maksimiru od Villarreala sa 0-1. Jedini pogodak na utakmici Villarreal je postigao iz kaznenog udarca u 44. minuti kada je precizan bio Gerard Moreno.

Prethodno je Teophile-Catherine na samoj gol-aut liniji rukom blokirao pokušaj ubacivanja Morena pred Dinamova vrata, a njemački sudac Siebert je bez razmišljanja pokazao na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je tijekom čitavog susreta bio ravnopravan šestoplasiranom sastavu španjolskog prvenstva, no zbog jedne neopreznosti u obrani ostao je bez pozitivnog rezultata.

Image
Image

8.4.2021., Stadion Maksimir, Zagreb - Cetvrtina finala UEFA Europske nogometne lige: GNK Dinamo Zagreb - CF Villarreal.Arijan Ademi Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Sporna situacija

Puno je govora bilo baš oko tog penala za Villarreal, mnogi smatraju kako je Moreno namjerno gađao ruku Dinamova igrača, pa i da je Theophile imao ruku uz tijelo i da to nije trebao biti penal, ali gotovo svima je promakla situacija u kaznenom prostoru Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u 11. minuti mogao je biti dosuđen penal za Dinamo, ali nitko živ nije primijetio tu situaciju, pa čak niti igrači Dinama. Gostujući veznjak Dani Parejo igrao je lijevom rukom i tako spriječio pogodak nakon što je Atiemwen pucao glavom s nekih tri metra udaljenosti.

Pred golom je bila velika gužva i oko lopte se nalazilo dosta igrača pa suci nisu reagirali. Isprva se činilo kako je Parejo prsima blokirao udarac, ali na snimci se čini da je možda ipak igrao rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spornu situaciju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo