Dinamovom tragičaru majka glumila Dragu Ćosića

'Nakon što sam isključen, mama mi je telefonom u svlačionicu javljala što se zbiva. Ja nisam više gledao utakmicu. Bilo je to najdužih 50 minuta u mom životu', kazao je Šime Vrsaljko.

24.8.2011.
11:16
VOYO logo

Dinamovi igrači pjesmom su u svlačionici proslavili ulazak u Ligu prvaka, a u mix zoni djelovali su dosta pokislo. Kao da nisu bili svjesni kakav su uspjeh postigli. Ili su ipak bili i te kako svjesni: što ih tek čeka protiv Španjolaca ili Engleza ako su ih na konopcima držali - Šveđani?

Milan Badelj izašao je s rukama u džepovima. Samo je slijegao ramenima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xkonb3?width=596&hideInfos=1

"Nismo bili pravi. Stvar je spasila prva utakmica, a iz ove moramo izvući pouke. Ovakve igre ne bismo si smjeli priuštiti ni u domaćem prvenstvu, a kamoli u Ligi prvaka. Ulazak u Ligu prvaka jedina je svijetla točka ove večeri", kazao je Badelj, dok je Šime Vrsaljko objasnio situaciju kod isključenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihov igrač krenuo je u napad, iako su već željeli izbaciti loptu izvan igre. Tada sam izgubio kontrolu i pokupio ga! Žao mi je zbog toga, ispričavam se suigračima i navijačima što sam im priuštio toliko neizvjesnosti. Nakon što sam isključen, mama mi je telefonom u svlačionicu javljala što se zbiva. Ja nisam više gledao utakmicu. Bilo je to najdužih 50 minuta u mom životu", kazao je Šime.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xkooiv?width=596&hideInfos=1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamova igra bila je daleko lošija nego u prvoj utakmici.

"A, to je Dinamo. Da je drugačije, ne bi bilo u redu", nasmijao se mladi branič, koji nema pravo nastupa u prvom kolu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Portugalac Tonel priznao je da je Dinamo u Malmöu - podbacio.

"Sretni smo zbog plasmana u Ligu prvaka, ali ne i euforični, jer smo svjesni da je bilo pogrešaka u našoj igri. Znao sam da će biti teško u Malmöu, a nakon crvenoga kartona Vrsaljka, zaista je postalo dramatično i opasno. Taj je detalj okrenuo utakmicu na mlin domaćina, no srećom izdržali smo", kazao je Tonel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je sjajnim obranama u Ligu prvaka odveo vratar Ivan Kelava kojem su suigrači počeli 'graditi spomenik'.

"Moja najbolja utakmica? To vi procijenite. Ja mislim da će biti još ovakvih", kazao je Ivan Kelava, koji je priznao kako je bio u strahu da se ne bi zbilo najgore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma i pomislio sam načas 'valjda nećemo ispasti'... Pa tko ne bi, kada su u drugom poluvremenu toliko pritiskali, stalno su bili pred našim šesnaestercem."

Kako ste primili prvi pogodak?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošla je između dva igrača u zidu. Vidio sam loptu tek u posljednjoj sekundi."

Koga sada želite u skupini?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma svejedno mi je. Mi smo u Ligi prvaka, a tko dođe - dođe. Ajde, dobro, neka dođe Bayern", zaključio je Kelava.

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108230921006 arti-201108190371006 arti-201108220158006

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo