Dinamovi juniori u finalu, BBB-i za njih navijali sa zgrade

Dinamovi juniori su izborili plasman u finale 11. izdanja memorijalnog turnira Mladen Ramljak, a Bad Blue Boysi su za njih morali navijati izvan granica pomoćnog maksimirskog terena.

8.6.2013.
20:09
VOYO logo

Nakon slavlja protiv Galatasaraya (4:1) i Valencije (4:2), juniori Dinama su u 3. kolu odigrali 2:2 protiv danskog Aarhusa, no i taj rezultat im je bio dovoljan za vodeće mjesto u skupini i plasman u finale u kojem će u nedjelju u 11 sati igrati protiv Hajduka, koji je u tri utakmice upisao tri pobjede (Porto, Udinese, Zenit).

Dinamo je poveo 1:0 golom Brodića, no gosti su u drugom poluvremenu preokrenuli rezultat na 2:1. Modri su do kraja utakmice izjednačili preko Tolića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najžešćim navijačima Dinama navodno nije dopušten ulaz na utakmicu pa su za modre juniore navijali sa zgrade odmah iza ograde terena s koje su Zdravku Mamiću i vodstvu Dinama odaslali standardne poruke.

"Gospodine ministre Ostojiću proširite popis na 5000 ljudi ako treba, našu borbu za naš Dinamo nikad nećete zaustaviti. Klinicima svaka čast na tekmi danas. Na pozdravu najvjernijima. Vratili su nam onaj davno izgubljeni osjećaj povezanosti igrača i navijača...... Boysima kapa do poda kaj trpe ovako maltretiranje, a da su i dalje ponositi i ustrajni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NEMA PREDAJE!!!!", stoji na Facebook stranici građanske inicijative Zajedno za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo