DINAMOVCI SPREMAJU OSVETU CRVENIM BIKOVIMA: / 'U utorak ćemo biti pravi, a u uzvratu još bolji'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Pred nogometašima Dinama je posljednja prepreka pred grupnom fazom Lige prvaka. U utorak na Maksimiru gostuje stari poznanik Red Bull Salzburg.

15.8.2016.
14:42
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Modri nemaju dobra iskustva sa Salzburgom koji ih je 2009. zaustavio u 3. pretkolu Lige prvaka, a u sezoni 2014/15 dvaput uvjerljivo pobijedio u grupnoj fazi Europske lige (4-2 i 5-1). No, te su priče prošlost, a sadašnjost donosi Dinamu priliku za revanš.

Povratak Ćorića i Machada

"Ova nam utakmica nam donosi Ligu prvaka koju svi priželjkujemo. Nakon treninga i analize dobro znamo protiv koga igramo, čeka nas kvalitetna momčada, ali gajim nadu da nije dobra kao prije dvije godine. Trebamo biti oprezni, respektirati ih, ali i razmišljati samo o sebi. Ako budemo kao na razini kao protiv Hajduka, a možemo biti i bolji, onda ćemo dohvatiti dobar rezultat", najavio je Dinamov trener ZlatkoKranjčar čija je momčad prije tjedan dana na Poljudu deklasirala Splićane s 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednjih dana smo imali problema s ozljedama, ali danas sam puno veseliji. I Ćorić i Machado su nam na raspolaganju, vidjet ćemo hoće li krenuti od prve minute. Nema Pivarića, ali ušao je u trening i bit će nam na raspolaganju protiv Splita. Jonas je dobio udarac, ali on će biti spreman. Situacija je bolja nego prije. Pravi Dinamo očekujem i sutra, ali vjerujem da ćemo u uzvratu biti još bolji", dodao je trener zagrebačkog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Soriano je lider'

Predstavio je Kranjčar nakon toga i predstojećeg suparnika u nekoliko kratkih crta.

"Salzburg igra u sustavu 4-2-3-1 s prelaskom u 4-3-3. Ima nekoliko odličnih igrača, tu se Bernardo, sjajni stoperi Hinteregger i Ćaleta-Car, dok Soriana ne treba niti predstavljati. On je lider ekipe, sudjeluje u organizaciji igre. Sviđa mi se i Berisha, vrlo opasan igrač. Na njih moramo obratiti pažnju. Iskusniji smo za dvije utakmice protiv njih, vjerujem da većina igrača ima motiv da se revanširamo za one rezultate otprije dvije godine", zaključio je popularni Cico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo