DINAMOVCI NAKON POVRATKA U ZAGREB PROGOVORILI O SPORNOM GOLU: / 'Suci su nam sa snimkom došli u doping-sobu. To sve govori'

Image

Dinamo je u četvrtak u Španjolskoj izgubio 2:1 i završio svoj europski put u četvrtfinalu EL

16.4.2021.
14:37
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu uspjeli prirediti novo iznenađenje. Nakon domaćeg poraza 0-1, Modri su u uzvratnom susretu četvrtfinala Europske lige poraženi na gostovanju kod Villarreala sa 1-2 ostavši bez plasmana u polufinale.

Image
JE LI SAD JASNO PROTIV KAKVOG PAKLENOG NAPADAČA JE IGRAO DINAMO? /

Samo Messi i Lewandowski ove godine imaju bolji učinak od njega

Image
JE LI SAD JASNO PROTIV KAKVOG PAKLENOG NAPADAČA JE IGRAO DINAMO? /

Samo Messi i Lewandowski ove godine imaju bolji učinak od njega

Dan nakon utakmice Dinamov krilni napadač Mislav Oršić i trener Damir Krznar podijelili su svoja razmišljanja nakon uspješne sezone u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bez HNL-a nema Europe'

"Žalosni smo jer smo ispali, ali mislim da nakon svega, cijele europske sezone trebamo biti zadovoljni samim sobom. Igrali smo dobar nogomet u Europi, dobro predstavljali Dinamo i, na kraju, hrvatski nogomet", rekao je Oršić pa na pitanje o svojim nastupima i o činjenici da je najbolji strijelac Modrih u europskim natjecanjima rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"OK je bilo, već sam rekao da mislim da je cijela europska sezona sezona bila dobra. Svi smo dobro igrali, u skupini je bilo skoro savršeno i moramo tako nastaviti dalje. Sad se trebamo okrenuti HNL-u i Kupu i probati osvojiti dvostruku krunu jer bez HNL-a nema Europe sljedeće sezone tako da nam je to prvi cilj."

'Da smo barem bili svi'

Dinamo je protiv Villarreala bio oslabljen neigranjem glavnih igrača u napadu, Marija Gavranovića i Brune Petkovića, a to je nešto zbog čega je Oršiću jako žao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žalim što nismo bili skroz kompletni. Sada ostaje mali žal: da smo barem bili svi, možda bi bilo drugačije", poručio je Oršić.

Krznar ponosan

Nakon njega, okupljenim novinarima se obratio trener Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj put je bio povratak na štitu, ne sa štitom. Ne žalimo, dan poslije pamtimo samo sretne dane, a zaista ih je bilo puno. Priuštili smo navijačima lijepe dane. Zahvaljujem ekipi na fenomenalnoj borbi jučer. U prvom poluvremenu nije sve funkcioniralo onako kako smo se nadali, ali našli smo snage, energije i volje da to pokušamo ispraviti u drugom poluvremenu. Jako dobro smo krenuli, da smo iskoristili prvu šansu, možda bismo i zakomplicirali život Villarrealu, ali ne smijemo zaboraviti da je to bio Villarreal i možemo biti ponosni. "

"Sada puna koncentracija na Istru, na HNL, na Kup. Ima još puno izazova ispred nas i ritam je ubitačan. I najveće se ekipe na svijetu teško nose s velikim brojem utakmica i izostanka fizičkog i mentalnog odmora", rekao je Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objašnjenje u doping sobi

Krznar se osvrnuo i na situaciju kod gola kojim je Villarreal poveo i diskutabilno zaleđe. Linijski sudac je tada prvo označio zaleđe, ali je odluka promijenjena nakon sugestije iz VAR sobe.

"Suci su sa snimkom došli u sobu za doping-test i objašnjavali dodatno mojim igračima tu situaciju. Ta činjenica već je dovoljno rekla."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo