DINAMOVCI MOTIVIRANI UOČI TEŠKOG GOSTOVANJA: / 'Ne želim pričati o Rijeci! Što će biti? Sve je moguće'

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Trener Dinamovih nogometaša Ivajlo Petev najavio je pobjedu protiv Splita u 33. kolu domaće lige i nastavak utrke s Rijekom.

11.5.2017.
14:54
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo u petak gostuje na Parku mladeži, a pobjedom protiv Splita bi smanjio zaostatak za Rijekom na samo dva boda. Stavio bi time pritisak na Riječane koje dan kasnije na Rujevici očekuje jadranski derbi protiv probuđenog Hajduka.

Image
STIGLA KONKRETNA PONUDA: /

Senzacija je na pomolu, Ćorić odlazi iz Dinama!

Image
STIGLA KONKRETNA PONUDA: /

Senzacija je na pomolu, Ćorić odlazi iz Dinama!

'Iznenađen sam što imaju tako malo bodova'

"Očekujem da nastavimo u istom ritmu u kojem smo odigrali posljednje dvije utakmice (pobjede protiv Cibalije i Intera, op. a.). Nadam se da ćemo odigrati dobro, da će svaki igrač pružiti 100 posto na terenu i da ćemo osvojiti tri boda", poručio je Petev na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani još uvijek nisu izborili ostanak, pretposljednji su na ljestvici sa samo dva boda više od Cibalije.

"Malo me iznenadilo da imaju toliko malo bodova i da su na ovoj poziciji jer su solidna momčad. Imaju dobrog trenera, ali sve u ovoj utakmici ovisi o nama, kakav će biti naš pristup, naše ponašanje u 90 minuta. Od prvih minuta moramo težiti našoj igri i našim ciljevima", dodao je bugarski stručnjak koji ne može računati na ozlijeđene Sosu, Matela, Šituma, Perića, Fiolića i Benkovića te na suspendiranog Soudanija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Važno je da smo se podigli nakon dva poraza'

Borba za prvo mjesto nakon prošlotjednog poraza Rijeke od Lokomotive ponovno je otvorena, ali Petev ne želi govoriti Kekovoj momčadi.

"Neću i ne želim pričati o Rijeci. Važno mi je samo to da smo se podigli nakon dva poraza, dečki su pokazali želju, karakter i to smo tražili od njih. Što će biti? Sve je moguće", zaključio je Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo