DINAMOVCI POSLALI PORUKU UOČI OKRŠAJA S BJELIČINIM OSIJEKOM: / 'Ostali smo im dužni, vrijeme je da pokažemo tko je glavni u HNL-u'

Image

U prošloj utakmici istih protivnika pobijedili su nogometaši Osijeka

10.2.2021.
13:20
VOYO logo

U subotu će se u velikom derbiju na Maksimiru susresti prva i druga ekipa u HNL-u, zagrebački Dinamo i Osijek koji su bodovno poravnati na vrhu.

U prošloj utakmici tih protivnika Osijek je kao domaćin slavio 2:0 i sada Modri, aktualni prvaci Hrvatske imaju još veči motiv za pobjedu nad momčadi koju vodi njihov bivši trener Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bez HNL-a nema Europe'

U razgovoru za YouTube profil Dinama, taj su susret najavili prvotimci zagrebačkog sastava, vratar Dominik Livaković i branič Joško Gvardiol.

"Svaka utakmica nam je jako bitna i u svakoj dajemo 100 posto. Kako smo išli protiv Istre, tako ćemo ići i protiv Osijeka", rekao je dominik Livaković pa se osvrnuo na činjenicu da njegovu ekipu poslije derbija u HNL-u očekuje sraz s Krsnodarom u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve misli su na Osijeku, želimo pobijediti u toj utakmici i odvojiti se. HNL nam je jako bitan, bez njega nema ni Europe."

Spremni za derbi

Susret s Osijekom najavio je i njegov suigrač, stoper Joško Gvardiol, koji je u prošloj utakmici u HNL-u napustio teren nakon dvadesetak minuta, a sada je rekao da njegov nastup u derbiju neće biti upitan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bilo više preventivno osjetio sam zatezanje u aduktoru i bit ću spreman za Osijek", rekao je pa prokomentirao utakmcu protiv Bjeličine ekipe:

"Ostali smo im dužni, vrijeme je da pokažemo tko je glavni u HNL-u i spremni smo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve što su Livaković i Gvardiol rekli pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo