Kaos na Jarunu, Dinamovac sve priznao!

Dinamovci su pobjedu nad Osijekom u finalu Kupa slavili u jednom klubu na Jarunu u kojem je oko tri ujutro došlo do tučnjave između posjetitelja kluba i Luisa Ibaneza.

10.5.2012.
16:41
VOYO logo

Kako doznajemo u PU Zagrebačkoj, njihovi djelatnici su u četvrtak oko tri sata ujutro zaprimili dojavu da je u noćnom klubu na Jarunu u Aleji Matije Ljubeka BB došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba.

"Istraga je još u tijeku i provjeravaju se sve činjenice oko spornog događaja. U klubu su naši djelatnici zatekli 22-godišnjaka koji je rekao da je došlo do prepirke s muškom osobom za kojeg navodi da je igrač NK Dinamo. Dvadesetdvogodišnjak je zadobio tjelesne ozljede koje nisu okvalificirane, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC Rebro", rekli su za Sportski.net djelatnici PU Zagrebačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako neslužbeno doznajemo, do svađe, a potom i tučnjave posjetitelja A.B. (22) i Luisa Ibaneza došlo je u noćnom klubu gdje su dinamovci slavili osvajanje Kupa.

"Dok sam krenuo prema WC-u dvojica su me počela verbalno vrijeđati. Govorili da nikako ne igramo, da ne dajemo sve od sebe na terenu na što sam im rekao da to nije istina jer smo osvojili duplu krunu i igrali Ligu prvaka; kako se onda ne trudimo? Ubrzo nakon toga sam dobio udarac bocom u glavu nakon čega mi je potekla krv. Kada sam to vidio vratio sam udarac nakon čega su nas razdvojili. Dao sam iskaz policiji i rekao da se radilo o samoobrani", izjavio je Ibanez za službenu Dinamovu internetsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo