DINAMOVA ZVIJEZDA ZAVRŠILA U KARANTENI: / Njegova supruga bila je u Italiji - 'Uputili smo ih u kliniku Fran Mihaljević'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Italija je trenutno žarište ovog virusa u Europi

25.2.2020.
17:35
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Potpuno opravdano strah od koronavirusa proširio se i na Dinamo pa su tako iz čistih mjera predostrožnosti uputili jednog svog igrača i njegovu suprugu u Kliniku za infektivne bolesti Fran Mihaljević u Zagrebu. Neslužbeno doznajemo kako je riječ o Izetu Hajroviću i njegovoj supruzi, koja je proteklog vikenda bila na modnoj reviji u Italiji, odnosno Milanu, što se može vidjeti i na njezinu Instagramu.

Italija je trenutno žarište ovog virusa u Europi, a zbog toga su odgođene utakmice prošlog vikenda i do daljnjega navijači neće smjeti na stadionu. Hajrovići su pušteni kući i nemaju simptome bolesti, ali moraju ostati u kućnoj karanteni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom. Pravovremeno ćemo obavijestiti javnost o daljnjim događanjima", poručili su iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo