Prekinuta Dinamova utakmica! Sammir u suzama napustio teren!

Prijateljska utakmica između Dinama i Volyna, igrana na pripremama u Murskoj Soboti u Sloveniji, prekinuta je u 71. minuti zbog grubosti.

2.7.2013.
19:52
VOYO logo

U 63. minuti susreta je igrač ukrajinskog kluba Šerzedi grubo s leđa startao na Sammira te mu ozlijedio koljeno, a Dinamov veznjak je u suzama iznesen s terena i to na rukama svojih suigrača.

"To je veliki, veliki problem. Mislim da je ozljeda teška, sto posto je teška. Vidim po tome kako je plakao nakon što je bio iznešen s terena. Njegove reakcije zaista sugeriraju da se radi o težoj ozljedi. Ne mogu vam reći o kakvoj se ozljedi radi dok ne vidimo nalaz MR-a. Ovako na prvi pogled, možda su vanjski ligamenti, ali ne treba ništa zaključivati prije no što se naprave pretrage", izjavio je trener Dinama Kruno Jurčić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sammir je nakon utakmice uspio stati na nogu i polako hodati, no više detalja o ozljedi će se znati u srijedu kada obavi detaljne pretrage.

Isti igrač ukrajinskog kluba je nakon starta na Sammiru žestoko srušio i Jedvaja nakon čega je došlo do naguravanja igrača, a sudac je tada odlučio prekinuti susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Dinamovoj Facebook stranici, na kojoj se mogao uživo pratiti tijek dvoboja, stoji:

"70' - Ružne scene na terenu, ali bilo je pitanje kada će se dogoditi tako nešto nakon što su Ukrajinci zaredali s grubim startovima i ozlijedili Sammira. Izbilo je opće naguravanje, nekoliko igrača je završilo na podu i trener Modrih je igrače poslao u svlačionicu. 71' - Prekid utakmice! Najbolja i zapravo jedina logična odluka nakon niza grubih startova Ukrajinaca jer zaista nema smisla nastaviti igrati i riskirati nove ozljede."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku prekida posljednje Dinamove pripremne utakmice rezultat je bio 1:1. Za Dinamo je u 16. minuti svoj prvi pogodak zabio Soudani, dok je u 29. Siminin izjednačio s bijele točke nakon što je Sammir pogriješio i dodao protivniku loptu, a vratar Migliore srušio igrača u kaznenom prostoru te skrivio najstrožu kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo