DINAMOV PROTIVNIK U LIGI PRVAKA ODIGRAO BIZARNU UTAKMICU: / Pogledajte kako je Atalanta prokockala tri gola prednosti

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić bio je u početnoj postavi Atalante

19.10.2019.
17:16
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Atalante, koji se nalaze u istoj skupini Lige prvaka s hrvatskim predstavnikom Dinamom, nakon prvog poluvremena su vodili sa 3-0 na gostovanju u Rimu kod Lazija, da bi na kraju osvojili samo jedan bod.

Momčad pod vodstvom Gian Piera Gasperinija odigrala je odlično prvo poluvrijeme i zahvaljujući golovima Kolumbijca Luisa Muriela (23, 28) i Argentinca Alejandra Gomeza (37) vodila sa 3-0 te tu prednost držala sve do 69. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tad je talijanski reprezentativac Ciro Immobile izborio i realizirao prvi od dva kaznena udarca. U 70. minuti je Argentinac Joaquin Correa smanjio zaostatak domaćih na samo jedan pogodak, a u drugoj minuti sučevog dodatka Immobile je još jednom bio precizan sa 11 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić bio je u početnoj postavi Atalante, a izašao je u 60. minuti, dok je njegova momčad još uvijek imala tri pogotka prednosti.

Atalanta je sa 17 bodova na trećem mjestu, iza vodećeg Juventusa (19) i drugoplasiranog Intera (18), koji imaju utakmicu manje od momčadi iz Bergama. Lazio je na šestom mjestu sa 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo