DINAMOV GOLMAN ŠEMPER: / 'Osijek nas nije destabilizirao, a u Lyon putujemo bez straha'

Image

Nogometaši Dinama u srijedu će gostovati kod Lyona u utakmici kojom će otvoriti ovosezonski nastup u Ligi prvaka.

12.9.2016.
21:57
VOYO logo

Ne čudi stoga pitanje autora teksta na nogometnom portalu Goal.com može li taj poraz destabilizirati hrvatskog prvaka pred put u Francusku.

"Ne, ne bi nas trebalo ovo destabilizirati prije Lyona, svi smo već naviknuti i na teške trenutke u nogometu. Kažem, što prije trebamo zaboraviti poraz od Osijeka, život ide dalje. Ne smijemo živjeti u prošlosti. Već smo se potpuno okrenuli Lyonu i pozitivno gledamo na nastavak sezone", kaže Dinamov 18-godišnji vratar Adrian Šemper koji kaže da ne osjeća tremu pred ogled protiv Lyona:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVATSKI PRVAK DOČEKAO DOBRU VIJEST: /

Lyon na Dinamo s porazom i bez prvog napadača

Image
HRVATSKI PRVAK DOČEKAO DOBRU VIJEST: /

Lyon na Dinamo s porazom i bez prvog napadača

"Možda bude malo one pozitivne treme, nekad je osjećam, ali ona nestane čim počne utakmice. Inače nemam nikakvog straha prije velikih utakmica, tako da ga sigurno neće biti ni ovoga puta. Volim ovo što radim, uživam i potpuno sam posvećen nogometu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je sada sigurno je da Dinamovom golu neće prijetiti nominalno prvi Lyonov napadač Alexandre Lacazette koji je zadobio ozljedu u subotu protiv Bordeauxa.

"Odlična je stvar za nas što Lacazette mora propustiti taj dvoboj. Radi se o vrhunskom napadaču, vjerojatno i najboljem igraču Lyona. No, oni su jako dobra momčad, cijenimo ih. Ali, apsolutno vjerujemo u naše mogućnosti, u Francuskoj sigurno nećemo biti bez ikakvih izgleda" kaže Šemper uz komentar o povratku Bad Blue Boysa na tribine stadiona Maksimir:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi jedva čekamo da se Bad Blue Boysi konačno vrate na tribine, pa da imamo još veću podršku naših navijača. Ne moram ni pričati koliko bi nam to svima značilo. Sjećam se, kao mali sam išao na utakmice Dinama, tada su bile pune tribine. Vjerujem da će Maksimir opet biti pun."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo