DINAMO VEĆ DANAS DOBIVA NOVOG TRENERA? Prije osam godina Mamić mu je govorio: / 'Ma tko si ti, Nikola Jurčeviću?'

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Jurčević je već tri puta bio blizu preuzimanja Modrih, ali niti jednom nije postigao dogovor s vodstvo kluba

12.3.2018.
11:57
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

CVITANOVIĆ DAO OSTAVKU NAKON SRAMOTNOG PORAZA: ‘Ovo mi je najmučniji dan u životu’

Image
CVITANOVIĆ DAO OSTAVKU NAKON SRAMOTNOG PORAZA: /

'Ovo mi je najmučniji dan u životu'

Image
CVITANOVIĆ DAO OSTAVKU NAKON SRAMOTNOG PORAZA: /

'Ovo mi je najmučniji dan u životu'

Mario Cvitanović nije želio čekati da ga vodstvo Dinama smijeni sa pozicije glavnog trenera Modre momčadi nakon šokantnog poraza Lokomotive (4-1) te je odmah sam dao otkaz. Od subote, kada se sve odigralo, ne prestaju nagađanja tko bi mogao preuzeti kormilo momčadi, ali jedno ime konstantno se ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o Nikoli Jurčeviću koji bi danas trebao stići u Maksimir na razgovor sa šefovima kluba, prenose Sportske Novosti. Naravno, ne znači da će dvije strane 100% postići dogovor, ali čim ovaj trener dolazi na Maksimir znači da je uprava Modre momčadi ozbiljno zagrizla.

Tri puta bio je blizu preuzimanja

Jurčević je posljednjih desetak godina radio kao pomoćnik Slavenu Biliću i to u europskim velikanima poput Bešiktaša, West Hama, Lokomotiva iz Moskve, a jednom prilikom vodio je i Dinamo. Bilo je to 2004. godine, a nakon tri uzastopna remija bio je prisiljen napustiti klupu Modrih. Bio je i ozbiljan kandidat za preuzimanje momčadi 2010. godine kada se tražila zamjena za Krunu Jurčića, ali tada je prema riječima Zdravka Mamića zauzeo krivi stav, preciznije, tražio je novac unaprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj isti Jurčević napiše mom bratu poruku "sramite se, znao sam da ste takvi". A sad kažem, tražio je novac unaprijed. Ma tko si ti, Nikola Jurčeviću? Ja sam mu to rekao. Reci mi s kojim pokrićem razgovaraš tako s nama?", govorio je tada Mamić, a prenosi Večernji list.

Također, bio je u ozbiljnijim kombinacijama i kada je 2006. godine trebao zamijeniti Josipa Kužea, a 2009. godine vidjeli su ga kao nasljednika Marijana Vlaka. Očito je da maksimirski klub simpatizira Jurčevića, ali već tri puta nisu uspjeli doći do dogovora. Nesumnjivo je kako je Jura sada mnogo bolji trener nego li je to bio u vrijeme već spomenutih smjena, a hoće li uspjeti pronaći zajednički jezik s vodstvom kluba iz četvrtog pokušaja, trebalo bi se saznati tijekom dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo