DINAMO U NAJVEĆOJ TAJNOSTI DOVEO FANTASTIČNO POJAČANJE: / Senzacija iz Maksimira, bivši igrač prvaka Engleske novi igrač Plavih

Image
Foto: Profimedia

'Sretan sam što sam došao ovdje, znam da je Dinamo veliki klub'

11.12.2020.
18:14
Profimedia
VOYO logo

I dok su Plavi na briljantan način završili natjecanje u skupini K Europske lige, plasiravši se kao prvi u grupi s 14 bodova i gol razlikom 8-1 u šesnaestinu finala EL, klub je u najvećoj tajnosti doveo 18-godišnjeg talentiranog Dennisa Gyamfija.

Image
UEFA ODALA VELIKO PRIZNANJE DINAMU: /

Čak dvije zvijezde Modrih u momčadi kola Europske lige

Image
UEFA ODALA VELIKO PRIZNANJE DINAMU: /

Čak dvije zvijezde Modrih u momčadi kola Europske lige

Produkt Leicesterove škole

Tako je Dinamo nakon Robbieja Burtona iz Arsenala, iz Premier lige sad doveo još jednog dijamanta koji bi mogao biti otkriće kluba. U maksimirskoj će momčadi tako osnažiti konkurenciju na mjestu desnoga braniča, u fazi obrane koja je odigrala fantastično dosad u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gyamfi je rođen u nizozemskom Leiderdorpu, nogometno je formiran u Engleskoj kao produkt Leicesterove škole, čija je A momčad 2016. osvojila Premierligu . Donedavno je nastupao za juniorsku pa za mladu U-23 momčad Leicester Cityja.

"Sretan sam što sam došao ovdje, znam da je Dinamo veliki klub, trudit ću se i dati sve od sebe kako bih dodatno napredovao i zadobio povjerenje i trenera i suigrača. Nadam se da ću svojim nastupima pomoći klubu kako bi imao još bolje rezultate. Znam da Dinamo ima bogatu povijest i nadam se da ću ispuniti očekivanja"; rekao je Gyamfi koji ima nizozemsko i gansko državljanstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došao kao slobodan igrač

Došao je Gyamfi u Maksimir kao slobodan igrač, a cijelu svoju mladu karijeru proveo je u Leicesteru gdje je igrao za mlađe kategorije. Za Leicester U-18 skupio je 23 nastupa i zabio jedan gol.

Vrijedi spomenuti i kako je Dinama potvrdio ostanak sjajnog Iranca Sadegha Moharramija (24). Dinamo je s Moharramijem potpisao novi ugovor na pet godina s puno boljim uvjetima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo