'DINAMO - TO SMO MI' EKSPRESNO SPUSTIO MAMIĆU NAKON OBJAVE O PLAĆAMA: / Istaknuli su vrlo zanimljiv detalj

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Odgovor je čekao vrlo kratko, a "Dinamo - to smo mi", odlučio je nabrojati sve njegove grijehe

30.3.2020.
22:41
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Udruga "Dinamo - to smo mi", ekspresno je odgovorila Zdravku Mamiću nakon što je ovaj na svom Facebook-profilu objavio koliko je Dinamo u proteklih 20 mjeseci isplatio novca Nenadu Bjelici i njegovu stručnom stožeru.

"Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13.000 kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern München i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over", napisao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor je čekao vrlo kratko, a "Dinamo - to smo mi", odlučio je istaknuti nekoliko vrlo važnih detalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači i stručni stožer Dinama svojim nastupima od UEFA-inih nagrada u klub su donijeli preko trideset milijuna eura. Bez transfera, ulaznica i marketinga. Samo u 2019. godini. Na to dodajmo Olma, Šunjića i Rrhamanija. Plaćeni su po ugovorima koji nisu antidatirani.

Isto tako zbog aktualne situacije igrači i stručni stožer su pristali na prvotno smanjenje ugovora, da bi uprava bez razgovora to smanjenje jednostrano drastično povećala, ali i odlučila da im neće isplatiti ono što su zaradili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno s druge strane:

1. Presuda za 118 milijuna kuna 2. Optužnica za 199,8 milijuna kuna 3. Optužnica za 16,7 milijuna kuna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

kojom su Zoran, Mario i Zdravko Mamić skupa s Damirom Vrbanovićem i ostalom svitom oštetili GNK Dinamo Zagreb i proračun Republike Hrvatske.

Ostaje pitanje, jesu li ovo provjerene informacije ili je "agent 007 Franjo Varga" dostavio platne liste i JOPPD obrazac trenera i pomoćnika trenera Dinama", stoji u poruci DTSM-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo