DINAMO SVIM SILAMA NASTOJI ZADRŽATI ŠPANJOLCA: / Procurili detalji novog ugovora Danija Olma, ovako nešto Hrvatska ne pamti

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Još uvijek se ne zna gdje će najbolji igrač hrvatskog prvaka nastaviti karijeru

1.8.2019.
12:21
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

"Je li klub ponudio nove ugovore i DominikuLivakoviću i Daniju Olmu? Da. Razgovaramo i pregovaramo, a hoće li oni potpisati, ne ovisi samo o nama. Oni moraju odlučiti. Ponudili smo im višegodišnje ugovore s puno boljim uvjetima nego dosad. Vidjet ćemo što će se događati, ne vidim to kao nemoguću misiju".

Izjavo je to trener NenadBjelica nakon što je Dinamo potvrdio da je potpisao nove ugovore s Marijem Šitumom i Dinom Perićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne daju vratara

Hrvatska vratarska jedinica uz senzacionalnog Španjolca, koji čeka rekordni transfer za Dinamo, igrač je koji se najviše spominje u kontekstu potencijalnih izlaznih transfera. U razgovoru za francusko izdanje Yahoo Sporta predsjednik Montpelliera Laurent Nicollin je otkrio da on i klub odustaju od dogovora s Dinamom i 24-godišnjim golmanom iako su navodno već dogovorili iznos za koji bi Livaković bio prodan.

Image
Foto: Profimedia, AFP

Dominik Livaković

Dogovoreni iznos bio je devet i pol milijuna eura, što bi bio rekordni iznos koji je Montpellier dao za nekog igrač

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Montpelliera rekao je za L’Equipe da su dogovorili s Dinamom iznos transfera, ali je problem što ga Modri ne želi pustiti da dođe na liječnički pregled i potpiše ugovor sve dok igraju u kvalifikacijama za Ligu prvaka, ali Francuzi n žele čekati do kraja kvalifikacija što Dinamo traži već će uzeti nekog drugog golmana.

Kada je u pitanju Olmo, Dinamo ga nastoji zadržati plaćom od 900 tisuća eura po sezoni umjesto dosadašnji 250 tisuća..Uz to namjerava im je u ugovor unijeti otkupnu klauzulu od 30 milijuna eura te tako namjeravaju osigurati da bude najskuplji u povijesti kluba kada bude odlazio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo