bjelica uvjeren u pobjedu / Dinamo spreman za napad na Saburtalo: 'Mogu biti jako nezgodni, ali vjerujem da ćemo biti bolji'

Modre već u utorak u Gruziji, u drugom pretkolu Lige prvaka, čeka Saburtalo

20.7.2019.
21:08
VOYO logo

Modri su još jednom pokazali da na Maksimiru vode glavnu riječ i uvjerljivom pobjedom najavili novu sezonu. 

''Generalno, moram biti zadovoljan. Kad zabiješ tri gola, stvoriš 5-6 šansi, 
promašiš penal, onda moraš biti zadovoljan. I oni su imali jedanaesterac i šansu Ivanušeca na kraju, ozbiljna su ekipa, sigurno će se još dizati tako da moram biti zadovoljan s 3:0'', kazao je trener Dinama Nenad Bjelica nakon pobjede nad Lokomotivom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, Lokomotiva je pokušavala, ali trener Tomić na kraju je čestitao Bjelici i priznao da je razlika u kvaliteti prevelika.  

''Imali smo tu jednu priliku da se vratimo u život, promašili smo jedanaesterac.  Vjerojatno bi ova utakmica možda otišla u drugom nekom smjeru, ali Dinamo je apsolutno zasluženo pobijedio i pokazao da je za tri-četiri koplja ili klase ispred ostalih u HNL-u'', kazao je Goran Tomić, trener Lokomotive.

Na startu HNL-a na travnjaku ga nije bilo, ali Dani Olmo vratio se na Maksimir i odradio prve treninge s momčadi. Iako nitko u klubu nije siguran da će tu i ostati.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Pripremamo ga kao da ostaje kod nas. Što će se dogoditi, ne znamo, stvarno, ali on je isto došao. S velikom željom se priključio i stvarno već mu je dosta bilo odmora. Što će donijeti budućnost, stvarno ne znam, ali ako Dani ostane, naravno da će biti vrlo važan igrač za nas'', kaže Bjelica.

Bez važnog igrača krenuli su u HNL, a krenut će i u prvi europski izazov. Olmo ostaje u Zagrebu, a Modre već u utorak u Gruziji, u drugom pretkolu Lige prvaka, čeka Saburtalo. Druga momčad gruzijskog prvenstva za koju je Bjelica spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Vrlo mlada, vrlo hitra momčad, pogotovo na bokovima imaju vrlo dobre nogometaše. Teže igri, nemaju kompleksa, igraju pod pritiskom tako da mogu biti jako nezgodni. Vjerujem da ćemo biti bolji, vjerujem da ćemo odigrati i dati sve od sebe, da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu već tamo.''

A onda, tjedan dana poslije, slijedi uzvrat u Zagrebu koji će se, zbog još jedne kazne UEFA-e, igrati pred praznim Maksimirom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo