DINAMO SE ZANIMA ZA DVA OSIJEKOVA TALENTA, IZ SLAVONIJE STIGAO URNEBESAN ODGOVOR: / 'Zanimao sam se i ja za Pamelu Anderson...'

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL/Profimedia

Prva meta stranih klubova ove zime mogao bi biti Mirko Marić koji ove seozne briljira baš kao i prošle te je u sjajnoj golgeterskoj formi

7.12.2019.
15:16
Dubravka Petric/PIXSELL/Profimedia
VOYO logo

Zagrebački Dinamo zaiteresiran je za dovođenje dvojice Osijekovih igrača. Bar tako kruži priča koja je stiga i do Gradskog vrta. Riječ je o mladim igračima Mihaelu Žaperu i Bošku Šutalu, a na sve se to pravom hit-izjavom osvnuo sportski direktor Osijeka Alen Petrović.

"Zanimao sam se svojevremeno za Pamelu Anderson pa nisam otišao dalje od toga", rekao je Petrović, prenosi Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No nakon šaljivog uvoda objasnio je kakva je strategija Osječana te da im takvi transferi nisu u interesu, bar ne trenutno.

"Možda je NK Osijek nekada bio samoposluga, ali to sigurno više nije i neće biti. Ove zime izlazni nam transferi igrača uopće nisu prioritet jer želimo pokušati ostvariti visoko postavljene rezultatske ciljeve, a to nećemo moći ako nam budu odlazili igrači koji su nositelji naše igre ili ih u perspektivi vidimo takvima. Šutalo i Žaper pripadaju u tu kategoriju pa ih nemamo namjeru prodavati. Osim toga, Šutalova cijena već sada premašuje pet milijuna eura, a za Žapera smo ljetos odbili milijunsku ponudu koju nam je poslao baš Dinamo. I nije zagrebački klub jedini koji prati njihov igrački razvoj, a ako mene pitate, nije dobro za njih dvojicu što se vrte takve priče dok sezona još traje", rekao je sportski direktor Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[FOTO] SABLASAN PRIZOR S MAKSIMIRA VJEROJATNO ĆE ZAPREPASTITI MNOGE: /

Je li ovo realna slika 'atomskog' Dinama?

Image
[FOTO] SABLASAN PRIZOR S MAKSIMIRA VJEROJATNO ĆE ZAPREPASTITI MNOGE: /

Je li ovo realna slika 'atomskog' Dinama?

Prva meta stranih klubova ove zime mogao bi biti Mirko Marić koji ove seozne briljira baš kao i prošle te je u sjajnoj golgeterskoj formi.

"Koliko može koštati najbolji strijelac HNL-a? Nećemo unaprijed licitrati, tržište će reći svoje i u njegovom slučaju. No, ponavljam, izlazni transferi ove zime su nam na samom dnu popisa prioriteta", zelkjučio je Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo