'VELIKI MATEO' / Dinamo se emotivnom objavom naklonio svom dragulju: 'Pokaži svijetu tko si, a onda 'zaokružimo' priču'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Mateo Kovačić jedan je od najuspješnijih igrača koji su ponikli na Maksimiru

27.6.2023.
21:07
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Manchester City, aktualni pobjednik Lige prvaka, službeno je na svojim internetskim stranicama objavio da je novi igrač kluba hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

Image
SVI NA DOBITKU /

Kovačić i službeno postao 'Građanin', dio financijskog 'kolača' dobit će i Dinamo

Image
SVI NA DOBITKU /

Kovačić i službeno postao 'Građanin', dio financijskog 'kolača' dobit će i Dinamo

Već je određeno vrijeme bilo poznato da će Kovačić napustiti Chelsea, ali ne i englesku Premier ligu. Znalo se kako će već dosad veliku karijeru nastaviti u Manchester Cityju koji je prošle sezone, uz Ligu prvaka, osvojio Premier ligu te FA kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije je Kovačić prošao liječničke preglede, a klub je potvrdio kako je hrvatski vezni nogometaš potpisao ugovor na četiri godine.

„Ne mogu dočekati krenuti trenirati i igrati sa svojim novim suigračima i kod novog trenera. Poznata je stvar koliko je ovo dobra momčad, za mene najbolja na svijetu i ovo je sjajan transfer. Dolazak u City je ispunjenje sna za svakog nogometaša pa tako i za mene“, rekao je povodom dolaska na Etihad Kovačić koji je karijeru počeo u zagrebačkom Dinamu gdje je igrao od 2010. do 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo se emotivnom objavom sjetio svog dragulja

Nakon što je službeno postao novi igrač Cityja, Kovačića se na Instagramu prisjetio i Dinamo, klub iz kojeg je ponikao u jednog od najboljih veznjaka svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliki Mateo Kovačić!
Pogled na karijeru našeg Matea govori sve… Uz to, uspjeh koji ostvaruje s reprezentacijom znak je već sad sjajne karijere.

Dragi Mateo želimo ti puno sreće i uspjeha u novom klubu! Pokaži do kraja cijelom svijetu o kakvoj osobi i igraču se radi, a onda, jednog dana, 'zaokružimo' ovu priču", napisali su iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo