Osijek opet 'oteo' bodove Dinamu

U posljednjoj utakmici 23. kola hrvatskog prvenstva Dinamo je u Maksimiru protiv Osijeka odigrao ne baš pretjerano zanimljivu utakmicu koja je završila bez pobjednika i golova.

10.3.2013.
15:27
VOYO logo

Dinamo je prvu priliku imao u 11. minuti kada je Vrsaljko ubacio s desne strane, a Mikulić zaustavio Krstanovićev udarac glavom.

Pet minuta kasnije je Halilović sjajno proigrao Beqiraja, koji je sam krenuo na gol Osijeka, ali gostujući vratar se nije dao savladati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 39. minuti je Ademi pucao pokraj gola i to je uglavnom bilo sve od kakvih takvih uzbuđenja u prvih 45 minuta.

Nastavak susreta je započeo Blatnjakovim udarcem, ali lopta je otišla iznad gola, dok je u 55. minuti Halilović isprobao udarac, a Mikulić se protegnuo i izbacio loptu u korner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 74. se nakon sudara s Mikulićem ozlijedio Krstanović kojeg je zamijenio Tomečak. Odmah je i pucao po golu gostiju, ali netočno.

Novu dobru priliku u 86. minuti nije iskoristio Jedvaj, koji je nakon Sammirovog kornera pucao iz blizine i pogodio stativu, a Mikulić pokupio loptu na crti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da ne možemo biti maksimalno zadovoljni ovim rezultatom. Žao mi je što nismo iskoristili svoje dvije velike prilike čime bismo sigurno otvorili utakmicu. Nismo uspjeli probiti formaciju Osijeka. Mogu biti zadovoljan individualnom koncentracijom igrača, logičan je slijed takve utakmice na kraju 0:0. Ako ne postigneš pogodak i nemaš brzu i raspoloženu ekipu, kao i brzinu reakcije te protoka lopte, onda je dobro i kad završi ovako. Ali, nemam velikih prigovora igračima, nastavljamo dalje", izjavio je za Dinamovu internetsku stranicu trener ModrihKruno Jurčić.

Hajduk - Istra 1:2 Rijeka - Inter 2:1 Split - Zagreb 4:1 Slaven Belupo - Cibalia 0:2 Lokomotiva - Zadar 4:1 Dinamo - Osijek 0:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo