Što je sad ovo? / Dinamo prošao, navijači sipaju bijesne komentare na račun jednog čovjeka: 'Ne može on igrati privatnu igru'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Navijači su u svega nekoliko sati nakon Dinamovog prolaska zatrpali službenu klupsku Facebook stranicu negativnim komentarima, a posebno su nezadovoljni bili jednim čovjekom

27.7.2022.
9:20
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u uzvratnom susretu odigranom u utorak u Skopju bio bolji od Škupija s 0:1 te s ukupnih 3:2 prošao u 3. pretkolo Lige prvaka gdje ih čeka bugarski prvak Ludogorec. Mučili su se Modri protiv motiviranog, agresivnog, ali kvalitetom limitiranog protivnika koji na Transfermarktu vrijedi gotovo dvadeset puta manje od zagrebačke momčadi (Dinamo 100.5 milijuna, Škupi 5.5) no kapetan Arijan Ademi je po tko zna koji put spasio stvari.

Image
Visoki intenzitet /

Zaiskrilo na utakmici Dinama i Škupija: Suparnici nasrnuli na Petkovića!

Image
Visoki intenzitet /

Zaiskrilo na utakmici Dinama i Škupija: Suparnici nasrnuli na Petkovića!

Usprkos pobjedi, navijači Dinama nakon utakmice nisu krili nezadovoljstvo onim što su njihovi ljubimci pokazali. Razmazili su Modri zagrebačku publiku posljednjih sezona kada su nakon više od 60 godina apstinencije igranja proljetnih utakmica u Europi pretvorili to u naviku. Navijači su u svega nekoliko sati nakon Dinamovog prolaska zatrpali službenu klupsku Facebook stranicu negativnim komentarima, a posebno su nezadovoljni bili načinom na koji je trener Ante Čačić vodio utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On više odmaže nego pomaže Dinamu'

"Jedino je rezultat ok, ostalo nula. Bio sam zagovornik Čačića, ali ovog tvrdoglavog jarca se treba čim prije riješiti. Ne može on igrati privatnu igru na štetu kluba", oštar je bio jedan stariji navijač.

"Ako to znači da Čačić ostaje, velika tragedija za Dinamo je taj prolaz"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žali Bože prolaza"

Image

"Petko i ivanušec šeću po terenu. Umjesto da stavi Drmića i Gojaka on gleda…gleda…gleda…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošli smo, to je najvažnije!! Previše sam ljuta da komentiram utakmicu, ali jedno ću ipak reći… ne piše nam se dobro u daljnjim natjecanjima ovakvim eksperimentiranjima", ljutita je jedna od navijačica.

"Sramota je da Dinamo ima ovakvog trenera. On više odmaže nego pomaže Dinamu. Petković igra čitavu utakmicu Drmića ostavi van"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čačić nije dostojan da bude trener jednom klubu Županijske lige, a ne Dinamu"

Image

"Da li je ova uprava toliko nesposobna da ne može dovesti normalnog trenera"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sramota, sramota, sramota. Dajte mene stavite za trenera da im ja pokažem kako treba ginuti za sveti dres', ponudio je svoje usluge komentator kojeg je dvoboj u Skopju očito u potpunosti izbacio iz takta.

Usprkos ljutnji navijača, Zagrepčani su prošli u idući krug gdje ih čeka bugarski Ludogorec koji će biti domaćin u prvom susretu 2. kolovoza. Dinamovci će na teren već u petak kada će na Maksimiru dočekati Istru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo