DINAMO PROPUSTIO PRVU 'MEČ-LOPTU', JOVIĆEVIĆ NEZADOVOLJAN REZULTATOM: / 'Odigrali smo blijedo prvo poluvrijeme'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Oglasio se i trener Gorice Valdas Dambrauskas

21.6.2020.
0:16
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama u subotu su u 30. kolu Prve HNL gostovali kod Gorice te su pobjedom mogli osigurati još jedan naslov hrvatskog prvaka, ukupno 21., ali susret je završio 0:0.

Gorica je bila bolja momčad na terenu, Kristijan Lovrić odigrao je odlično, ali na kraju ipak nije bilo pogodaka. Livaković je u nekoliko navrata morao Dinamo spašavati da ne odu iz Gorice bez ijednog boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMOVCI ĆE OSTAVITI ŠAMPANJAC U LEDU: /

Hrabri Goričani im uskratili proslavu naslova prvaka, Livaković ih spasio od poraza

Image
DINAMOVCI ĆE OSTAVITI ŠAMPANJAC U LEDU: /

Hrabri Goričani im uskratili proslavu naslova prvaka, Livaković ih spasio od poraza

'Igra će doći'

Nakon utakmice progovorio je trener Dinama Igor Jovićević.

"Rezultatom nisam zadovoljan, očekivali smo pobjedu. Ali, očekivali smo i tešku utakmicu jer je Gorica uvijek neugodan protivnik. Utakmica je bila čvrsta, s mnogo prekršaja. Znali smo da moramo biti agresivni, a nismo bili takvi u prvom poluvremenu. Međutim, u nastavku smo se digli, pokazali dozu agresije. Visokim presingom stvarali smo pritisak, bilo je tu šansi", rekao je Jovićević nakon utakmice za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo utakmicu po utakmicu. Dali smo sve od sebe. Raduje me da smo u drugom dijelu dodali gas, što u prošlim utakmicama nije bio slučaj. Danas smo napravili suprotno, odigrali smo blijedo prvo poluvrijeme, a u drugom smo se digli. Igra će doći kad se podigne energetski kapacitet, tad će doći i više boljih rješenja", zaključio je trener Dinama.

Oglasio se i trener Gorice Valdas Dambrauskas:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo ti koji možemo žaliti za pobjedom jer smo nadigrali Dinamo i stvorili mnogo više prilika. Za razliku od prošle utakmice u Osijeku, ovo je bila mnogo bolja Gorica, onakva kakvu bismo stalno željeli gledati. Ovaj put nedostajala nam je samo realizacija da okrunimo odličnu igru. Ovaj bod za nas nije uspjeh, trebali smo pobijediti, ali vjerujem da ćemo do kraja prvenstva popraviti i segment realizacije, te doći do trijumfa u svim utakmicama kada budemo bolji suparnik na terenu" rekao je Dambrauskas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo