I to je današnji Dinamo: Da nije tužno, bilo bi smiješno!

Dinamo je uz mamac od milijun kuna u Maksimir privukao tek oko dvije tisuće ljudi više nego što ih je bilo na susretu protiv Porta, kada je utakmicu Lige prvaka na stadionu pratilo antologijskih 4.

24.10.2012.
13:49
VOYO logo

Ogroman dio modrog puka opet će za svoj voljeni klub navijati iz toplih domova i kafića, a (zasad) se tek oko 6.500 navijača odlučilo za odlazak na stadion i gledanje borbe Dinama i PSG-a u 3. kolu Lige prvaka s maksimirskih tribina.

Ono što se moglo naslutiti, sada je i i više nego evidentno – da je posljednji potez iz Maksimira i poklanjanje novca za dolazak na stadion ništa drugo nego potez očajnika koji je završio debaklom 'teškim' milijun kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak ujutro smo vam postavili anketu s pitanjem zašto Dinamo ne može napuniti stadion u Ligi prvaka, a u srijedu točno u 13 sati situacija je bila ovakva.

Vas oko 15.600 je dalo svoj glas, od čega 78 posto čitatelja našeg portala smatra da navijači neorganizirano bojkotiraju utakmice svog kluba jer žele promjene u upravi Dinama. Devet posto problem vidi u cijeni ulaznica i recesiji, sedam u igri Modrih, pet u ponašanju huligana, a tek jedan u izostanku Ronalda, Messija i njihovih suigrača koji su definitivno najveći mamac za publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaključak ne treba izvoditi jer je već izveden, a na kraju članka prenosimo poruku iz tabora navijača zagrebačkog kluba, točnije građanske inicijative Zajedno za Dinamo, koja je preko svoje Facebook stranice poručila:

"Kova i ostali dečki, imate našu punu podršku večeras i svjesni smo da ideja nije bila vaša i da niste vi krivi, ali mi ćemo danas uz vas biti srcem, ne i tijelom. Na stadionu nas biti neće, a onima koji su vas iskoristili za svoje bolesne ideje samo poruka..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svima vama koji još razmišljate biste li otišli u Maksimir iz Dinama poručuju da se ulaznice za sve tribine do 17.45 prodaju na južnoj blagajni maksimirskog stadiona, od tog vremena pa sve do 21.30 po sljedećem rasporedu:

Blagajna Zapad (prodaje ulaznice za tribinu zapad dolje, tribinu zapad gore) Blagajna Maksimirska (prodaje ulaznice za istočnu tribinu i za tribinu sjever) Blagajna Jakićeva (prodaje ulaznice za istočnu tribinu) Blagajna Jug (prodaje ulaznice za tribinu jug)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene ulaznica: Sjever dolje 200 kn Jug 200 kn Istok 300 kn Zapad gore 300 kn Zapad dolje 400 kn

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo