Bivši hajdukovac stigao u Dinamo i odmah izazvao smijeh

U Maksimiru je predstavljeno najnovije pojačanje Dinama Ruben Lima, koji je protekle dvije godine igrao za Hajduk. 'Ja sam lijevi bočni, ali mogu igrati koju god poziciju mi trener kaže. Golman?

25.7.2013.
14:28
VOYO logo

Dinamo je u više navrata pokušavao 23-godišnjeg Limu 'dovući' u Zagreb, a sada je u tome i uspio. Portugalac je s Modrima potpisao četverogodišnji ugovor.

"Sretan sam što sam se dogovorio s Dinamom i došao u Zagreb. Posljednjih godina sam igrao u Hajduku i dobro znam što Dinamo znači, odnosno kakvi su ciljevi kluba, te sam uvjeren da mogu pomoći. Modri imaju odličnu momčad i znam da je jaka konkurencija na svim pozicijama, tako i na mojoj, ali vjerujem u sebe i da se mogu izboriti za minutažu", kazao je Lima za službenu klupsku stranicu te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam lijevi bočni, ali mogu igrati koju god poziciju mi trener kaže. Golman? Može", ispalio je Lima i nasmijao okupljene.

"Doveli smo kvalitetnog igrača, stranca koji je već bio u Hrvatskoj, razumije jezik i snalazi se ovdje, tako da će njegovo vrijeme prilagodbe biti znatno kraće nego kod ostalih stranaca. Smatramo da je Ruben pravi igrač koji će pojačati konkurenciju i donijeti kvalitetu našoj momčadi", kazao je Zoran Mamić i dodao da Ibanez ili Pivarić mogu lagano planirati odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada imamo trojicu igrača za tu poziciju i ako za jednog od njih dvojice dođe ponuda koja zadovoljava klub i igrača, onda možemo razgovarati o odlasku."

Zoran Mamić je potvrdio da je Dinamo raskinuo ugovor s vratarom Pablom Miglioreom pa će se 'El Loco' za koji dan vratiti u Argentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo