DINAMO PRED VELIKIM PROBLEMOM: / Engleski velikan uzima im najvećeg talenta!?

Image
Foto: AFP, MARCELO HERNANDEZ

Velika nada Dinama Josip Brekalo odličnim je igrama na SP-u do 17 godina u Čileu i u juniorskoj Ligi prvaka zainteresirao brojne klubove.

7.12.2015.
13:20
AFP, MARCELO HERNANDEZ
VOYO logo

Kako donosi Goal.com, predstavnici Evertona i Monaca su prvi stali u red za mladog dinamovca. Kako Brekalo na ljeto tek slavi 18. rođendan, klub iz Liverpoola se želi osigurati da kada velika nada postane punoljetna potpiše ugovor, parafira ugovor s njima. Željeli su tako dovesti i Antu Ćorića, ali je potpisao petogodišnji ugovor s Dinamom. Doduše, sada on želi pobjeći s Maksimira, ali njegove drame su tema za neki drugi tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brekalo je na meti Evertona, ali i Monaca. Njihov čovjek od povjerenja - Luis Campos već je svratio u Zagreb. Campos je do ovog ljeta bio tehnički direktor Monaca, no onda je u dogovoru s klupskim strukturama postavljen za savjetnika potpredsjednika kluba. Svejedno, zadužen je za skautiranje i dovođenje mladih nada iz cijeloga svijeta. Kako bilo, obitelj Mamić je pred vrlo velikim problemom. Kako nagovoriti Brekala da ostane u Dinamu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo