Dinamo pred šačicom ljudi ponizio 'mlađeg brata'!

Dinamo je u 24. kolu hrvatskog prvenstva doslovce ponizio svog mlađeg brata Lokomotivu. Pred oko 1500 gledatelja Modri su u Maksimiru prikazali nadahnutu igru i slavili visoku pobjedu 6:0.

31.3.2012.
21:09
VOYO logo

Zanimljivo, svih šest pogodaka postigli su različiti strijelci - Vida, Sammir, Rukavina, Tomečak, Badelj i Alispahić.

Trener DinamaAnte Čačić je dvoboj sa svojim bivšim klubom shvatio vrlo ozbiljno te je na travnjak poslao najjači sastav koji je nadmoć prvi put materijalizirao u 17. minuti preko Vide. Luis Ibanez je s lijeve strane izveo slobodni udarac, ubacio točnu loptu za Vidu, a stoper Dinama glavom je matirao vratara Picaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet minuta kasnije je Lokomotiva imala sjajnu priliku. Vida je pogriješio nakon čega se Filip Škvorc sam našao pred Kelavom, no prebacio je gol.

Na 2:0 povećao je Sammir u 31. nakon što je sve napravio sam. S lijeve strane krenuo u desno, odlagao udarac, a onda opalio i pogodio bliži vratarev kut. Šest minuta kasnije novi pogodak domaćina. Vida je pucao paralelno s vratima, a lopta se odbila od Rukavine i skrenula u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko je u 44. minuti ubacio s desne strane poluvisoku loptu, a Tomečak je krasno uletio te u padu glavom pogodio za 4:0.

Petardu je u gol gostiju postavio kapetan Milan Badelj koji je sjajno iskoristio povratnu loptu i u 78. minuti je Lokomotiva kapitulirala po peti put, dok je golijadu u Maksimiru zaključio Alispahić nakon što je loptu primio na prsa i iz voleja u 84. minuti krasno zabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novom pobjedom Dinamo je pobjegao Hajduku na 15 bodova prednosti.

Prije utakmice interventna policija je posjetila BBB-e u njihovim prostorijama u Draškovićevoj ulici gdje ih je popisivala i legitimirala, a slične su scene viđene i pred sjevernom tribinom maksimirskog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter - Osijek 2:0 Zagreb - Zadar 2:0 Karlovac - Lučko 0:0 Slaven Belupo - Hajduk 1:1 Split - Šibenik 2:0 Dinamo - Lokomotiva 6:0 Cibalia - Varaždin (otkazana utakmica zbog kazne gostiju) Istra 1961 - Rijeka (prekid zbog bakljade pri vodstvu domaćina od 1:0)

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo