minimalne pobjede / Dinamo pogotkom mladog braniča preko Intera u polufnale Kupa: Osijek minimalno slavio nad Belupom

Image

Obrana Intera je odlijevala napadima Dinama sve do 68. minute kada je nabačaj Fiolića glavom u mrežu sproveo branič Dino Perić

30.11.2016.
19:24
VOYO logo

Nogometaši Dinama plasirali su se u polufinale Hrvatskog kupa nakon što su u Zaprešiću pobijedili Inter s 1-0 (0-0). 

Dinamo je u pomlađenom sastavu uspio doći do minimalne pobjede i prolaza u Kupu u Zaprešiću i to pogotkom mladog braniča Dine Perića. U prvom dijelu Dinamo je bio apsolutno bolja momčad, no bez izrazitih prilika, da bi u 55. minuti Gojak promašio najbolju priliku utakmice, ostao je sam ispred vratara domaćih, no pucao je pored vrata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana Intera je odlijevala napadima Dinama sve do 68. minute kada je nabačaj Fiolića glavom u mrežu sproveo branič Dino Perić.  Hrvatski prvak je i nakon postignutog gola odigrao napadački, a u 83. minuti Mario Šitum je pogodio gredu. 

U utorak je u polufinale prošla Rijeka koja je u Zagrebu slavila protiv Lokomotive s 3-1, a danas još igraju Osijek - Slaven Belupo i RNK Split - Hajduk. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Osijek minimalno slavio 

Nogometaši Osijeka izborili su polufinale Hrvatskog kupa nakon što su kao domaćini u četvrtinalu slavili protiv Slaven Belupa s 1-0 (0-0). 

Pogodak vrijedan prolaza postigao je Antonio Perošević u 81. minuti susreta, kada je prizemnim udarcem s desetak metara pogodio mrežu gostiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek se tako pridružio Rijeci, koja je u utorak slavila kod Lokomotive s 3-1 te Dinamu, koji je ranije u srijedu pobijedio u Zaprešiću Inter s 1-0. U posljednjem četvrtfinalnom dvoboju u 19 sati na Parku mladeži igraju RNK Split i Hajduk. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo