JASNA PORUKA / Ristovski: 'Kod nas se te stvari malo cijene i zaboravljaju, nastavit ćemo šutjeti i raditi'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dojmove nakon pobjede Dinama podijelili su Marko Bulat i Stefan Ristovski

15.2.2024.
23:47
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama ostvarili su veliku pobjedu u Sevilli, u prvom susretu play-offa za plasman u osminu finala Konferencijske lige, svladali su s 1-0 (0-0) Betis.

Image
PRVE REAKCIJE /

Jakirović zaboravio pobjedu Dinama iz 2021.: 'Pa nek smo i mi ušli u povijest'

Image
PRVE REAKCIJE /

Jakirović zaboravio pobjedu Dinama iz 2021.: 'Pa nek smo i mi ušli u povijest'

U utakmici gdje nije bilo puno pravih prilika s obje strane, barem ne do završnice susreta, jedini pogodak postigao je kapetan Dinama Bruno Petković koji je u 75. minuti realizirao jedanaesterac za slavlje hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve dojmove podijelio je veznjak Marko Bulat.

"Velika večer za sve dinamovce i sve Hrvate, dali smo zadnji atom snage, mislim da se to vidjelo. Imali smo motiv da sami sebi dokažemo da smo vrijedni. Domaća liga negdje zapinje, ali na ovoj pozornici smo htjeli pokazati da vrijedimo, ali na pola puta smo, ne trebamo se veseliti previše. Defanzivno smo odigrali fenomenalnu utakmicu, znali smo gdje oni prijete, naravno da će ti stvoriti par šansi takva vrhunska momčad, ali mi smo se trkački potrošili, odigrali smo mušku utakmicu", istaknuo je Bulat, dok je branič Stefan Ristovski dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika pobjeda. Drago mi je da smo pobijedili i da smo pokazali karakter kad je bilo najteže. Na pola puta smo, moramo odigrati pametno još 90 minuta. Odlično smo odigrali, izgledali smo čvrsto, prekidali smo kontranapade. Oni su jako dobro potkovani. Imali smo dosta prilika, a zabili smo, na kraju, iz penala. Dinamo igra već niz godina u Europi. Kod nas se te stvari vrlo malo cijene i zaboravljaju. Drago mi je da smo pokazali što Dinamo znači u hrvatskom nogometu. Mi ćemo nastaviti šutjeti i raditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo