Evo što je Mamić rekao uoči puta u Bugarsku

'Ponosno i s velikim očekivanjima idemo i u ovu utakmicu.

17.7.2012.
9:20
VOYO logo

Igrači Dinama stigli su u zagrebačku zračnu luku oko 7.30 i ubrzo poletjeli prema Varni. Nakon toga očekuje ih još vožnja autobusom do Razgrada, malog bugarskog grada iz kojeg je Ludogorec, klub koji je prva stepenica na putu Modrih do Lige prvaka. Sudeći po izjavama, Zagrepčani u susret ulaze s velikim optimizmom.

"Ponosno i s velikim očekivanjima idemo i u ovu utakmicu. Konstanta smo u Europi, želimo da tako i ostane, naša je želja Liga prvaka i žao mi je što se samo zlonamjerno pisalo Dinamovom prošlom boravku u tom najvećem natjecanju", poručio je izvršni predsjednik Zdravko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I stručni je stožer optimističan, Ante Čačić slaže formaciju koja će napasti Bugare odmah u prvoj utakmici.

"Imam još neke dvojbe, uglavnom za dvije pozicije, no igra će svakako biti napadačka, mi moramo voditi igru", kazao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam hoće li igrati Beqiraj ili ću to biti ja, trener nam još nije rekao. No, naravno da sam uzbuđen, veselim se svakoj utakmici. Ne, neću obećati pogotke, ali naravno da bi bilo lijepo već u prvom europskom nastupu za Dinamo, dobijem li priliku, zabiti. No, nisam ja od obećanja", skromno će Duje Čop, ovoljetno pojačanje Dinama, koji se nije odvajao od Ante Rukavine ni na aerodromu.

Kapetan Milan Badelj i sve bolji Luis Ibanez imaju još samo godinu dana ugovora s Dinamom, velika je opasnost da Modri ostanu bez njih. I dok je Badelj davno rekao da nema namjeru potpisati novi ugovor, Ibanez se izgleda time ne opterećuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam pojma ima li nekakvih ponuda, sad o tome ni ne razmišljam. Odradio sam baš svaki trening na ovim pripremama, zadovoljan sam svojim stanjem i sad mi je važno samo da prođemo Ludogorec, o nekakvom odlasku sad mi ne pada napamet razmišljati, imam ugovor i želim opet igrati Ligu prvaka", kaže Lucho kojem će Dinamo ponuditi novi ugovor, uskoro će ga pozvati na razgovor.

U ovom trenutku ni u Dinamu ne razmišljaju o takvim stvarima, na put su krenuli isključivo s mislima okrenutima Ludogorecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da smo bolji, kvalitetniji, vjerujem da ćemo to i pokazati", zaključio je sportski direktor Zoran Mamić.

Utakmica Ludogorec – Dinamo igra se u srijedu u Razgradu s početkom u 20 sati po našem vremenu. Uzvrat je sedam dana kasnije, 25. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo