DINAMO OSTAJE BEZ PRVOG VRATARA? / Eduardo dobio poziv za Euro pa pronašao novi klub

Image

Prvi vratara Dinama Eduardo Carvalho svoju karijeru nastavit će u meksičkom prvoligašu Tiburones Rojos de Veracruzu, vijest je koju su donijeli tamošnji mediji.

24.5.2016.
13:23
VOYO logo

Iako transfer još nije realiziran niti se Dinamo oglasio o njemu, u Meksiku su uvjereni da će se to uskoro dogoditi. Vodstvo Veracruza navodno se odlučilo za Portugalca nakon što im propali pregovori s argentinskim vratarom i članom River Platea Marcelom Baroverom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjene spremne

Eduardo, inače, ima ugovor s Dinamom do 2017., a i ako napusti klub Modri neće to pretjerano osjetiti jer u svojim redovima imaju DominikaLivakovića, koji se našao na popisu AnteČačića za Euro, AntonijaJežinu te jednog od ponajvećih vratarskih talenata na svijetu AdrianaŠempera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je riječ o Portugalcu on je prošlog tjedna primio vijest da se našao na popisu izbornika FernandaSantosa za Europsko prvenstvo. U reprezentativnoj karijeri već je nastupio na dva Svjetska i jednom Europskom prvenstvu, a osim tog meksički mediji ističu i da je Dinamom osvojio dva naslova prvaka te je nastupio Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo