DINAMO ODBIO 10 MILIJUNA EURA ZA SVOGA DRAGULJA? / Talijani došli s ponudom po njega, ali Modri imaju drugačije planove

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Prema Transfermarktu Majer vrijedi deset milijuna eura

22.1.2021.
10:22
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaš Dinama LovroMajer privukao je ove sezone interes brojnih stranih klubova. Veznjak je procvjetao te iz utakmice u utakmicu raste. Stoga nije neobično što na vrata Maksimirske 128 kucaju brojni klubovi. Prema informacijama iz Italije jedan o njih je u Fiorentina. TuttoMercatoWeb piše kako je on Violama san. Ističu kako ga već uspoređuju sa ZvonimiromBobanom te da je riječ o ofenzivnom veznjaku sa sjajnom vizijom igre i sposobnostima koje je pokazao u Europskoj ligi uz naglasak na predstave protiv Wolfsbergera i moskovskog CSKA.

"Jako se sviđa Fiorentini, kao i brojnim drugim europskim klubovima. U Dinamu su jako svjesni toga te su postavili cijenu od 15 milijuna eura", navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani navode da je Fiorentina ponudila deset milijuna eura i bonuse, lai da su ih Modri odbili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majer je krajem prosinca prošle godina potpisao novi ugovor, do 2026. godine, uz bolje uvjete kojim je Uprava odlučila osigurati dulji ostanak mladog igrača u klubu, objavljeno je na službenim klupskim stranicama.

“Neopisivo sam sretan zbog novog ugovora, ovo je jako emotivan trenutak za mene. Iza nas je uspješna Dinamova sezona i na domaćem i na europskom planu. Čeka nas puno lijepih trenutaka u drugom dijelu sezone, idemo obraniti naslov prvaka Hrvatske, imamo i borbu za Hrvatski kup, igramo proljeće u Europi… Ja ću dati sve od sebe na terenu, kao što sam davao i do sada. Sretan sam što sam dio momčadi Dinama, posebno u ovim lijepim i uspješnim trenucima. Ponosan sam na ovaj dan i zahvaljujem svima u klubu što su prepoznali moje kvalitete, trud i rad”, rekao je nakon potpisa novog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo