Dinamo objavio: Dajemo 10 milijuna eura za Maksimir!

'Pred nama je već veliko ulaganje.

9.6.2011.
17:02
VOYO logo

Nakon nekoliko dana nagađanja o misterioznom 'poslu godine' koji je Zdravko Mamić započeo u Dubaiju, pregovarajući u više navrata s bogatim šeicima iz Emirata, napokon su se oglasili iz maksimirskog kluba.

Predsjednik Dinama Mirko Barišić odlučio je po prvi put progovoriti konkretnije o načinima suradnje Dinama i bogatih vlasnika kluba Al Nasr te njihovih suradnika, sponzora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdravko Mamić je u Dubai otputovao na poziv domaćina. To je svojevrsni test koji će pokazati može li se ostvariti odgovarajuća suradnja. Oni bi kod nas osnovali svoju tvrtku, a Dinamo bi bio medij kroz koji bi se prezentirali. Njima je to iznimno zanimljiv projekt, a nama također, jer se na sve načine moramo boriti za svoju egzistenciju. Bio bi to zanimljiv sponzorski odnos koji može biti izniman i jako dobar za Dinamo", objasnio je Barišić za Sportske novosti.

Zadnjih se dana najviše pričalo o arapskoj pomoći na izgradnji maksimirskog stadiona i Barišić je sada najavio da će Dinamo već od petka početi šminkati 'maksimirsku sponzorušu', navodno od svog novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je u ovom trenutku kazati kako će se stvari odvijati, ali ako bi ljudi iz Dubaija željeli uložiti u izgradnju novog stadiona, zašto ne? Sve opcije su otvorene. Ali, pred nama je već veliko ulaganje. Dinamo će u uređenje stadiona koje starta u petak, a koje podrazumijeva potpuno novi travnjak s grijanjem, uređenje pomoćnih terena, postavljanje sjedalica i uređenje sanitarnog čvora, uložiti oko 10 milijuna eura! A najgore je što ulažete u nešto što nije vaše", zaključio je Barišić.

Vezani članci:

arti-201104270556006 arti-201106010126006 arti-201106061106006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo