DINAMO OBJAVIO CIJENE ULAZNICA ZA UTAKMICU S FENEROM: / Evo za koliko možete gledati Europsku ligu na Maksimiru

Image

Dinamo uskoro čeka prva od najmanje šest europskih utakmica ove jeseni, a objavljene su i cijene ulaznica za onu prvu, domaću protiv Fenerbahčea

11.9.2018.
15:18
VOYO logo

Modre čeka premijera u Europa ligi, hrvatski će prvak 20. rujna od 21 sat na Maksimiru dočekati Fenerbahče u prvom kolu skupine D, u kojoj su još Anderlecht i Spartak Trnava. Zagrebački klub pozvao je sve navijače da kupe ulaznice u pretprodaji jer će one biti povoljnije nego na dan utakmice te kako bi izbjegli gužve na blagajnama.

"Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.", navode iz Dinama pa dodaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ulaznice za tribinu Jug, gostujuću tribinu za navijače Fenerbahče SK bit će moguće kupiti isključivo putem službene procedure kluba Fenerbahče SK. Molimo sve navijače za strpljenje prilikom kupovine ulaznica te da ulaznice kupe što ranije tijekom pretprodaje"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivaju na pristojno navijanje

"Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja".

Ulaznice će biti u pretprodaji od 13. do 19. rujna, a cijene će biti sljedeće: tribina sjever dolje 50 kn, tribina istok 70 kn, tribina zapad dolje 100 kn. Na dan utakmice, ulaznice će koštati 70 kuna za sjevernu tribinu, 100 kuna za istok i 150 kuna za zapadnu tribinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo