DINAMO OBJAVIO CIJENE ULAZNICA, ALI I UPOZORENJE NAVIJAČIMA: / Kartu u pretprodaji možete kupiti već u petak, evo pošto su

Image
Foto: PIXSELL

Zbog UEFA-ine kazne za utakmicu Dinamo - Spartak bit će zatvorena tribina Sjever.

30.10.2018.
11:48
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvak Dinamo objavio je informaciju o prodaji ulaznica za susret protiv Spartaka koji je na rasporedu u četvrtak 8. studenoga. U pitanju je ogled 4. kola Europske lige u kojem momčad iz Trnave na Maksimiru gostuje u susretu koji započinje u 21:00.

Iz kluba poručuju da će ulaznice u pretprodaji biti već u petak 2.studenoga te preporučuju navijačima da svoj primjerak nabave što ranije kako bi izbjegli gužvu ili kupavanje ulaznice po skupljoj cijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pretprodaji cijene ulaznica iznose: Tribina istok 50kn, Tribina zapad dolje 70kn, Tribina zapad gore 50kn, dok na dan ogleda njihova cijena raste pa izgleda ovako Tribina istok 70kn, Tribina zapad dolje 100kn, Tribina zapad gore 70kn.

Preduvjet i upozorenje

'Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima', podsjećaju iz kluba uz dodatak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.'

Zbog UEFA-ine kazne za utakmicu Dinamo - Spartak bit će zatvorena tribina Sjever.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo