REAKCIJE SU PODIJELJENE / Dinamovi navijači napokon dočekali vijest o godišnjim ulaznicama: 'Ozbiljno poskupljenje' ; 'Primjereno, nema više jeftino'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Kolale su razne informacije o godišnjim ulaznicama, čak je postojala i mogućnost da ne uključuju europske utakmice

27.6.2023.
13:18
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Međutim, nagađanja više nema, iz redova hrvatskog prvaka objavili su informacije o godišnjim ulaznicama i tako razriješili sve nedoumice. Kako je početak sezone vrlo blizu, godišnje ulaznice u prodaju kreću idućeg tjedna, a vrijediti će odmah od prve utakmice sezone, Superkupa na Maksimiru protiv Hajduka.

Image
PRESEDAN /

Zlatnim slovima upisan je u Dinamovo proljeće, a sada klubu iz Maksimira mora vratiti vrtoglavi novčani iznos

Image
PRESEDAN /

Zlatnim slovima upisan je u Dinamovo proljeće, a sada klubu iz Maksimira mora vratiti vrtoglavi novčani iznos

''Budi dio Dinamove priče'', krilatica je maksimirskog kluba za prodaju godišnjih ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima Prva HNL, Hrvatski nogometni kup, Hrvatski superkup te za sve domaće utakmice pod okriljem UEFA-e od srpnja 2023. do lipnja 2024.'' poručili su iz Dinama, napomenuvši da će cijene godišnjih ulaznica u konačnici biti jeftinije nego zbroj svih pojedinačnih ulaznica tijekom sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novoj sezoni godišnje ulaznice moći će se kupiti samo za tribine Zapad dolje i Sjever dolje, a prvokup kreće 4. srpnja za vlasnike godišnjih ulaznica iz prošle sezone. Otvorena prodaja za sve navijače počinje 10. srpnja.

Članovi kluba već po tradiciji imaju popust pri kupnji godišnjih ulaznica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tribina sjever dolje 150 eura (za članove kluba 120 eura)
Tribina zapad dolje 350 eura (za članove kluba 300 eura)

Cijene su podijelile navijače, neki kažu da je skok ogroman ( Sjever sa 500 na 904, Zapad sa 1440 na 2259 ), te nisu zadovoljni što ne postoji nikakav popust za studente, umirovljenike ili djecu: ''Ovo je ozbiljno povećanje cijena i ne znam na čemu je utemeljeno. Da li je pogođeno ili ne vidit ćemo po prodaji. Uglavnom, dobro je, barem meni, što je godišnja za sve utakmice.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi pak tvrde, kako je jeftinim cijenama ulaznicama došao kraj, te kako je ovo primjerena cijena ulaznica za klub ovakvog kalibra kao što je Dinamo.

Također, iz kluba su napomenuli navijačima da poštuju numeraciju sjedalica na tribinama, te da stepenice moraju biti prohodne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice vrijede za sve utakmice:

''Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir otvorene za gledatelje. S godišnjom ulaznicom direktno se ulazi na stadion Maksimir na sve utakmice Prve HNL, Hrvatskog kupa, Superkupa i UEFA utakmice - nije potrebno podizati jednokratnu ulaznicu.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo