Ovako lagan posao Dinamo ne pamti već godinama

Nogometaši Dinama će u utorak od 19.30 sati igrati 2.

14.7.2013.
16:24
VOYO logo

"Gledao sam ih u prijateljskoj utakmici protiv belgijskog drugoligaša Excelsiora iz Virtona. Pobijedili su 1:0, a posljednjih 20 minuta igrali su s igračem manje jer su zaradili isključenje. Dobro se postavljaju u igri, taktički su sasvim solidni, poštuju formaciju, disciplinirani su. Kondicijski su također sasvim solidni. Glavni hendikep su im tehnički detalji. Pokušavaju igrati sa što većim posjedom lopte. Protok lopte im je spor, imaju dosta netočnih dodavanja", izjavio je Krznar za Sportske novosti.

Krznar tvrdi da Fola nema nikakve šanse iznenaditi Dinamo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, ne može. Imaju dva-tri solidna pojedinca, ali nisu niti blizu naše kvalitete."

Usporedbe s Ludogorecom, prošlogodišnji protivnikom Dinama, također su bespredmetne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ludogorec je bolja i ozbiljnija momčad. Fola igra nekakav spoj francuskog i njemačkog nogometa, njihov trener je igrao u Njemačkoj, pokušava uvesti disciplinu u igri, u tome je očigledno uspio, ali sva ta igra je limitirana onoliko koliko su mu limitirani igrači. Vidi se ruka trenera, da dobro stoje na travnjaku, ali mi smo apsolutni favoriti, to uopće nije dvojbeno", izjavio je Krznar i zaključio:

//www.youtube.com/embed/1QKDLX4phDo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, bez obzira na sve ove recenzije, svakako nećemo podcijeniti prvaka Luksemburga. Igrat ćemo najbolje što možemo kako bismo već sve riješili u prvoj utakmici te osigurali prolaz u sljedeće pretkolo."

Dinamo je otputovao na prvu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka u Luksemburg. Kruno Jurčić poveo je samo 18 igrača. Mjesta u zrakoplovu nije bilo za Ivana Krstanovića koji je novi napadač Rijeke, ali ni za Brozovića ni Rukavinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rotirat ćemo igrače iz tih 18 igrača koji putuju, ne radi se ni o kakvoj slaboj formi", objasnio je Jurčić i opisao sutrašnjeg suparnika Dinama.

"Riječ je o momčadi koja ima puno 'haklera', znaju igrati, ali to ipak rade u nižoj brzini i naša je namjera to iskoristiti. Moja je želja već u prvoj utakmici iskoristiti pitanje pobjednika". (Vlm)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo