Pogledajte prekrasan gol Dinamovog majstora!

Dinamo niti u drugoj utakmici na slovenskim pripremama nije uspio doći do pobjede, ali Modri su ponovno pokazali dopadljivo lice.

1.7.2014.
20:56
VOYO logo

Nakon poraza od Petrolula, Dinamo je odigrao neriješeno s osvajačem Ruskog kupa, iako je s obzirom na viđeno mogao i do pobjede. Rezultat i nije toliko bitan jer promijenili su treneri skoro kompletne momčadi u 90. minuta, ali hrvatski prvak ostavio je nešto bolji dojam. Najslabiji dio zagrebačke momčadi bila je obrana koja je ponovno plivala, pa je tako netom prije Dinamovog vodstva Poloz pogodio prečku Ježininog gola, a u brzoj kontri dogodio se najljepši potez dosadašnjeg dijela priprema.

Antolić je povukao kontru s centra, sjurio se u šesnaesterac pokraj dva protivnička braniča i pogodio suprotne rašlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Ae5Zy1irgtU

Rusi su izjednačili u 57. minuti, pucao je Trošečkin s desetak metara, ali lopta je nekoga okrznula, prevarila Ježinu i ušla u gol. Dinamovci su nakon izjednačenja imali dvije sjajne prilike, bivši hajdukovac Franko Andrijašević glavom je već svladao golmana ruske momčadi, ali je loptu s crte izbio nesuđeni dinamovac, Slovak Salata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednako dobru priliku imao je u 81. Radonjić, ali je njegov udarac s nekoliko metara uspio obraniti vratar ruske momčadi.

U momčadi Rostova nije bilo Stipe Pletikose, koji je još uvijek na zasluženm odmoru, ali nastupio je zato bivši branič Istre Hrvoje Milić.

Dinamo je nastupio u sastavu Ježina - Pinto, Sigali, Šimunić, Pivarić - Goncalo, Machado, Ademi - Fiolić, Čop i Antolić, a igrali su još Leko, Šimunović, Ibanez, Ćorić, Brozović, Radonjić i Andijašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo