teško će ga zadržati / Dinamo na 'slatkim mukama': I Real Madrid poslao ogromnu ponudu za Danija Olma

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Na veliku ponudu, prema dostupnim informacijama, Dinamo još uvijek nije odgovorio

29.1.2019.
16:30
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Dinamov Španjolac Dani Olmo tražena je "roba" u zimskom prijelaznom roku. Vrhunska jesen koju je odigrao u Dinamovom dresu donijela je Maksimir brojne izdašne ponude slavnih europskih klubova.

Posljednju je poslao Kraljevski klub Real Madrid kojem pod hitno treba osvježenje svlačionice. Francuski list L'Equipe piše da su za Olma poslali ponudu u iznosu od 25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na veliku ponudu, prema dostupnim informacijama, Dinamo još uvijek nije odgovorio, no takvu svotu zagrebački klub i traži za svog, može se slobodno reći, najboljeg igrača.

Olmo je ključni kotačić stroja Nenada Bjelice. Svojim je dobrim igrama pogurao Dinamo do prvog "europskog proljeća". U fazi napada bio je dosad pravi playmaker koji je svojim driblinzima i dodavanjima izbacivao iz ravnoteže suparničke obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmo bi mogao biti najveći Dinamov transfer u povijesti, nadmašiti čak i 23 milijuna eura koje je Juventus platio za Marka Pjacu. A ako uzmeno u obzir da je iz Barcelone stigao samo za 200 tisuća eura, omjer uloženog i dobivenog za Dinamo mogao bi biti fantastičan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo