DINAMO DOBIO NAJTEŽEG SUPARNIKA: / 'Spursima baš i ne ide u prvenstvu a Mourinho voli trofeje. Želi ostati zapamćen kao pobjednik'

Image

'Tottenhamu baš i ne ide u prvenstvu i mislim da će se u potpunosti baciti na osvajanje Europske lige'

26.2.2021.
15:17
VOYO logo

Nogometaši Dinama u osmini finala Europske lige igrat će protiv jakog londonskog Tottenhama, odlučeno je u petak ždrijebom u Lyonu. Od velikana koji su prijetili (Manchester United, Tottenham, Arsenal, Milan, Roma i Ajax), Plavi su tako izvukli najgoru moguću opciju.

'Mourinho sigurno želi ostati zapisan u klupskoj povijesti kao pobjednik'

Ne samo zbog Josea Mourinha, nego i zbog nečeg drugog. Nazvali smo bivšeg nogometaša, hrvatskog reprezentativca i igrača Dinama Nikolu Pokrivača kako bi nam kratko prokomentirao ždrijeb. Uhvatili smo ga na Sljemenu, u vrijeme rekreacije sa svojim najboljim prijateljem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš sad dok se šetamo Sljemenom, vidjeli smo koga je Dinamo izvukao. Mogu samo reći da su dobili možda i najtežeg suparnika iz jednostavnog razloga. Tottenhamu baš i ne ide u prvenstvu i mislim da će se u potpunosti baciti na osvajanje Europske lige. Znamo da ih vodi Jose Mourinho, znamo da taj čovjek voli trofeje, znamo i kakve igrače Spursi imaju... Mourinho sigurno želi ostati zapisan u klupskoj povijesti kao pobjednik", govori nam Nikola Pokrivač.

Mourinho nikada nije ispao u Kupu UEFA ili Europskoj ligi

Inače, Jose Mourinho nikada nije ispao u Kupu UEFA ili Europskoj ligi. Portugalski stručnjak je do sada dva puta sudjelovao u najmasovnijem europskom nogometnom kupu i oba puta je slavio. S Portom 2003. i na klupi Manchester Uniteda 2017. Sad će s Tottenhamom pokušati doći i do trećeg trofeja ovog drugog po jačini klupskog nogometnog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Zagreb: Nogometnom utakmicom najavljena humanitarna kampanja Darujmo ružičasti život 01.10.2018., Zagreb - Humanitarna revijalna musko-zenska nogometna utakmica u kojoj se najavljuje humanitarna kampanja Darujmo ruzicasti zivot. Nikola Pokrivac Photo: Igor Soban/PIXSELL

Inače, Dinamo je predvođen Lukom Modrićem 2008. igrao s Tottenhamom na White Heart Laneu, u sezoni u kojoj su klubovi u ovom natjecanju dvije utakmice igrali kod kuće, a dvije u gostima...

Bio je to dvoboj 2. kola skupine D tadašnjeg Kupa UEFA u studenom 2008. godine, a Spursi su na White Hart Laneu pred 16.295 gledatelja pobijedili s uvjerljivih 4:0. Inače, tad su bolji dojam od nogometaša Dinama ostavili Bad Blue Boysi, koji su na tu utakmicu doputovali u veliko broju i u potpunosti osvojili i nadglasali White Heart Lane...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo 2008. osvojio posljednje mjesto u skupini sa Spursima

Zagrebački Plavi su na koncu osvojili posljednje mjesto u skupini s tri boda. Udinese je bio prvi s devet bodova, Tottenham je bio drugi sa sedam, a dalje je prošao i NEC sa šest bodova, Ispred Dinama bio je i moskovski Spartak sa četiri boda. Pokrivač je u toj sezoni branio boje Monaca, a sezonu prije igrao je u plavom dresu.

"Otišao sam ja prije te utakmice Tottenhama i Dinama, ali nisu mi trebali dečki išta govoriti, znam dobro o kakvoj se momčadi i klubu radi. Znamo da je Premier liga najjača liga na svijetu, tako da... Kad samo pogledate Spurse kakve igrače imaju, sve vam je jasno. Uz to, radi se o jednoj od najjačih momčadi Engleske, pametnom dosta. No, ja vjerujem u Dinamu i nadam se dobrom nastupu Plavih", zaključio je Nikola Pokrivač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo