Što mislite tko laže, Mamić ili Bugari?

Dinamo je javnosti poručio da je u dogovoru s Ludogorecom odlučeno da u Razgradu neće biti gostujućih navijača. Bugarski prvak tvrdi da nema pojma o tome i napominje da je Dinamu dao 350 ulaznica

17.7.2012.
15:05
VOYO logo

Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo već se neko vrijeme pravnim putem bori za odlazak Zdravka Mamića i aktualne uprave iz kluba, dok najradikalniji Bad Blue Boysi to čine na civiliziranom svijetu neprihvatljiv način.

Podsjetimo, Modri su zbog nemilih događaja na pripremnim utakmicama u priopćenju na svojoj službenoj internetskoj stranici 10. srpnja obavijestili javnost da je "sukladno dogovoru dvaju klubova GNK Dinamo i PFC Ludogorets odlučeno da na prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka, koja će se igrati 18. srpnja u Razgradu (Bugarska), neće biti gostujućih navijača".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koji dan kasnije, točnije 12. srpnja, klub je poslao ispriku navijačima jer se odlučio na povlačenje "očajničke i jedine moguće mjere" te tako i 'običnim' navijačima onemogućio putovanje na prvi ovosezonski europski ispit Dinama.

Bad Blue Boysi su svejedno najavili da će putovati na susret, a istinitost tvrdnji iz Dinama o dogovoru klubova provjerili smo kod bugarskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"PFC Ludogorec nije pregovarao o sprečavanju navijača Dinama u dolasku na utakmicu kojoj smo domaćini. Naš klub je poslao 350 ulaznica vodstvu Dinama. Također, očekujemo da ćemo dobiti ulaznice za naše navijače za uzvrat u Zagrebu", stoji u mailu koji smo primili iz Ludogoreca.

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić je u utorak uoči odlaska u Bugarsku, podsjećamo, izjavio da bi bilo "glupo junačiti se i reći da se ne boji" izgreda Bad Blue Boysa u europskim kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo