U Maksimiru pada sramotni rekord Lige prvaka?

Nogometaši kijevskog Dinama sletjeli su u Zagreb uoči utakmice Lige prvaka s Dinamom u utorak. Uvijek raspoložen za razgovor Ognjen Vukojević hrvatskim je novinarima kratko najavio utakmicu.

3.12.2012.
12:14
VOYO logo

"Imamo mnogo ozlijeđenih igrača, neki su na transfer-listi, ali bodovi su nam nužni da budemo nositelji u Europskoj ligi i za koeficijent idućih sezona. Koliko čujem, Maksimir će biti prazan, što mi je jako žao jer moji suigrači neće osjetiti atmosferu kakvu ja pamtim", rekao je Ogi.

Dinamu u utorak prijeti još jedan negativni rekord, onaj najmanje posjećenosti na utakmici grupne faze Lige prvaka. Za sada je najmanje publike bilo na utakmici Košice – Feyenoord (1997. godine), samo 2662 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=LxlnWFEKqK64oRpw

Na popisu igrača Dinama iz Kijeva našlo se ime hrvatskog reprezentativca Ognjena Vukojevića, ali ne i ozlijeđenog Nike Kranjčara, koji bi ipak mogao doći u funkciji 'navijača'. Podsjetimo da utakmica nema rezultatsku važnost, s obzirom da je ukrajinski Dinamo osigurao Europa ligu, a zagrebački drugo uzastopno ispadanje u grupnoj fazi natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne sumnjamo da će domaći Dinamo imati veću želju za dokazivanjem, ako želi izbjeći da svoj nastup u najjačem klupskom natjecanju okonča bez osvojenog boda i bez postignutog gola. Hrvatski prvak svoju šansu može vidjeti i u činjenici da najbolji igrač Kijevljana i kapetan momčadi Oleg Gusev nije ni krenuo put Zagreba, a zbog ozljede je u Kijevu ostao i branič Yevhen Khacheridi.

Kada se tome priroda ozljeda napadača Artema Milevskog, jasno je da Dinamo ima dosad najveću šansu za prvi gol, a možda i bod u Ligi prvaka ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajinci će odsjesti će u hotelu Esplanadi, a prvi trening imat će u ponedjeljak u 18 sati.

Vratari: Šovkovskij, Koval, Busčan Braniči: Mihalik, Betao, Taiwo Veznjaci: Vukojević, Veloso, Haruna, Bogdanov, Garmaš, Dudu, Ribalka Napadači: Brown, Yarmolenko, Ruben, Mehmed, Raffael

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo