DINAMO IDE PO OSVETU PROTIV RIJEKE, BJELICA PROGOVORIO O STVARI KOJA GA JAKO SMETA: / 'To ubija emocije, odavno se zna što mislim...'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ta utakmica trebala se igrati prošle godine, no odgođena je za 5. veljače 2020.

4.2.2020.
16:32
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski prvoligaši Dinamo i Rijeka u srijedu na Rujevici igraju odgođenu utakmicu četvrtfinala Kupa koja se trebala igrati prošle godine, a taj dvoboj najavio je strateg Modrih Nenad Bjelica.

"Samo gledamo da smo na najvišoj razini, ne gledamo protivnika. Na Rujevici je uvijek teško i dobra je atmosfera, ali već smo pokazali da tamo možemo pobijediti", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Damir SENCAR / AFP / Profimedia
Image
Foto: Damir SENCAR / AFP / Profimedia

Nenad Bjelica

'Boli nas taj poraz...'

Rijeka je pobijedila Dinamo u finalu Kupa prošle sezone, a tu utakmicu na Maksimiru nisu zaboravili.

"U svim utakmicama protiv njih ove sezone smo pokazali koliko nas boli taj poraz i vjerujem da će moji nogometaši pokazati da su bolji i proći u polufinale Kupa", najavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protivnik VAR-a

Prošlog vikenda odigrano je prvo kolo drugog dijele sezone 1. HNL-a, u kojemu je premijeru imao VAR, video pomoć sucima. Bjelica nema dobro mišljenje o tom novitetu, a posebno ga je iskritizirao nakon utakmice Dinama i Šahtara u Ligi prvaka.

“VAR je obično s****! Ako oni imaju VAR, a ne žele ga gledati šta će im onda?! Maknite VAR, ubijate time emocije… Ako je bila pogreška bila je. Što se mene tiče VAR ne treba. Bitna je interperetacija. VAR je cirkus vani, vani se svi bune oko toga, u Engleskoj u Italiji. Ja sam proitiv VAR jer ne pomaže”, rekao je tada trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BJELICA POLUDIO NAKON UTAKMICE SA ŠAHTAROM: /

'Ma to je čisti skandal! Stalno je cirkus s tim, daj se više dogovorite što ćete'

A sada se ponovno osvrnuo na tu temu.

"Po meni je najveći problem s VAR-om ubijanje emocija. Kada zabiješ, veseliš se pa čekaš hoće li ti ga priznati da bi se ponovno veselio. Odavno se zna što mislim o VAR-u", poručio je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo