DINAMO I HRVATSKA ŠOKIRALI SVIJET: / Ovo smo vidjeli samo u SSSR-u

Image

Hrvatska U17 reprezentacija odigrala je neodlučeno protiv Čilea (1:1), a nogometni svijet ostao je u čudu zbog sastava naše repreznetacije.

18.10.2015.
11:42
VOYO logo

Izbornik Dario Bašić u jednom trenutku drugog poluvremena uspio je složiti postavu s čak 10 igrača Dinama. Nakon što je iz igre izašao Martin Šverko (Karlsruhe), a ušao dinamovac Matej Hudećek, na terenu se u momčadi našlo čak 10 Dinamovih igrača, “Uljez” je bio tek Martin Erlić koji igra za talijanski Sassuolo. Ta zanimljivost nije promaknula komentatnorima Eurosporta.

"Tako nešto događalo se možda u vrijeme SSSR-a, molimo vas neka nam se javi svatko tko zna za još neki ovakav slučaj, da su reprezentaciji na terenu desetorica igrača iz istog kluba”, čudili su se komentatori dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BOD NA OTVARANJU SVJETSKOG PRVENSTVA: /

'Mali Dinamo' remizirao s Čileom

Image
BOD NA OTVARANJU SVJETSKOG PRVENSTVA: /

'Mali Dinamo' remizirao s Čileom

S druge strane, izbornici su bili sretni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je bila teška, kao što smo i očekivali. Susreli smo se s dobrom domaćom momčadi, koja igra tehnički potkovani nogomet i ima veliku podršku navijača. To je možda malo utjecalo na moje igrače i zato nismo odigrali onako dobro kako smo planirali", otkrio je hrvatski izbornik Dario Bašić i dodao: "Ipak, naš je glavni cilj na otvaranju bio ne izgubiti, stoga je ovo dobar start i još smo uvijek u igri u skupini koju smatram najtežom na cijelom turniru", dodao je.

Čileanski izbornik Miguel Ponce nije se bunio bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da smo željeli pobijediti, ali naposljetku smo došli do pozitivnog rezultata. Moja je momčad dobro reagirala i pokazala karakter protiv dobre, fizički jače Hrvatske, i držala se svog stila, i zato sam zadovoljan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo