Dinamo i dalje muku muči sa starim problemom

Utakmica protiv Neftchija sve je bliže, a Dinamov trener Jurčić ima sve manje vremena za uigravanje sastava.

7.7.2011.
10:19
VOYO logo

U posljednjoj pripremnoj utakmici protiv Bakua nisu nastupili Šime Vrsaljko i Leandro Cufré, dvojac koji definitivno ima svoje mjesto u udarnoj postavi.

"U Sloveniji smo trenirali na prilično tvrdim terenima pa ih zatežu listovi. Iz opreza sam ih izostavio za susret s Bakuom, ali neće biti problema", nada se trener Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šime je hodao s posebnim trakama zalijepljenim na listu lijeve noge, ali nimalo zabrinut, a Argentinac se smješkao što je valjda dovoljan razlog da Kruno ne bude zabrinut.

No, Cufré bi mogao biti ključan faktor u pretkolu, jer je kapetan Bišćan izgubljen, a Domagoj Vida se protiv Azerbajdžanaca istaknuo prvenstveno 'plivajući' u Modroj obrani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidi se da je izgubio osjećaj, jer dugo nije igrao i zbog toga je griješio", istaknuo je strateg maksimirskog kluba.

No s druge stane, Jurčić može biti posebno zadovoljan novim-strim igračem Dinama. Jedan od najboljih protiv Bakua bio je povratnik Jerko Leko. Kad je izlazio s travnjaka u Dravogradu, ispraćen je ovacijama gledatelja, kojih je bilo više nego na većini naših prvoligaških utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leko je po mnogima u taboru Dinama najveće pojačanje.

"Dobro smo odradili tu generalnu probu, bilo je puno bolje nego protiv poljskog Slaska, malo smo ipak svježiji. Sviđa mi se kako smo trenirali s Krunom i Zvonkom Komesom. Slično tome radili smo i u Monacu, iako nije bilo tako intenzivno kao u Sloveniji", otkrio je bivši reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107050106006 arti-201107040717006 arti-201107041040006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo