Igra nije bila vrhunska / Dinamo golom Hodžića iz penala do prve prvenstvene pobjede u ovoj godini

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

U 41. minuti i gužve nakon kornera, pucao je Sigali, a Josip Tadić "blokirao" je njegov pokušaj rukom i dosuđen je kazneni udarac. Izveo ga je Armin Hodžić i neobranjivim udarcem pogodio mrežu Blaževića

18.2.2017.
19:17
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u hvatanje Rijeke krenuo pobjedom protiv Slaven Belupa 1:0. Modri su u Maksimiru bili bolji protivnik, zasluženo su slavili iako igra nije bila vrhunska, izvješćuje Sportnet.hr.

Ivajlo Petev dobro je krenuo u drugi dio sezone, Dinamo je ugostio kompaktni Slaven Belupo i uzeo sva tri boda. Gosti su disciplinirano odradili svih 90 minuta, bilo ih je vrlo teško probiti, a iz kontranapada pokušali su stvoriti probleme Dinamovoj obrani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U konačnici Dinamo je slavio, postigao je samo jedan pogodak i to iz kaznenog udarca i tako dobro otvorio drugi dio sezone. Mogli su Modri još koji put pogoditi Blaževićevu mrežu, ali nedostajalo je preciznosti u završnici.

Petev je bio zadovoljan kako su mlađi igrači odradili pripremni dio i to je honorirao postavom za ovaj dvoboj.

Prvo poluvrijeme donijelo je dominaciju domaćina, ali i potpunu bezidejnost u završnici. Praktički nijednu pravu priliku Dinamo nije stvorio, no ipak je u završnici poveo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 41. minuti i gužve nakon kornera, pucao je Sigali, a Josip Tadić "blokirao" je njegov pokušaj rukom i dosuđen je kazneni udarac. Izveo ga je Armin Hodžić i neobranjivim udarcem pogodio mrežu Blaževića.

U drugom dijelu bilo je više prilika, a već u 54. minuti odličnu je propustio Lešković. Pucao je glavom i gađao suprotni kut, međutim lopta je za malo prošla pokraj vratnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti deset minuta kasnije još jedan dobar pokušaj glavom domaćih stopera, ovaj put pucao je Sigali, ali i njegov udarac prošao je koji centimetar pokraj vratnice.

Cjelokupni tekst i sažetke utakmice možete vidjeti na portalu Sportnet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo