Nekadašnji Vatreni / Dinamo ga je prodao za 30 milijuna eura, a sada je odbio ponudu iz Serie A jer želi natrag?!

Image

Naime, Pjaca je bio na korak do potpisa sa Sampdorijom. Dogovorena je plaća i trogodišnji ugovor, ali Pjaca se u posljednji tren predomislio.

21.7.2022.
18:52
VOYO logo

Marko Pjaca otisnut je u povijesti kao najskuplji transfer u povijesti HNL-a. Dinamo je prije šest godina unovčio Pjacu za čak 29.4 milijuna eura, a on je otišao u Juventus gdje je trebao postati njihova velika zvijezda.

Nažalost, Pjacin razvoj zaustavila je teška ozljeda križnih ligamenta na desnoj nozi. On je za Juventus upisao samo 21 nastup, a nakon oporavka provodio je vrijeme na posudbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP Images

Marko Pjaca

Trebao je u Sampdoriju, ali...

Talijanska Gazzetta dello Sport opisuje veliki obrat oko budućnosti Marka Pjace. Naime, Pjaca je bio na korak do potpisa sa Sampdorijom. Dogovorena je plaća i trogodišnji ugovor, ali Pjaca se u posljednji tren predomislio.

Naime, Pjaca čeka poziv od Dinama. Tamo je igrao najbolji nogomet u životu i s 27 godina mogao bi biti pojačanje za Modre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sampdoria je nakon dogovora s Juventusom pripremila svu potrebnu papirologiju i samo se čekao Pjacin dolazak u Genovu i potpis za novi klub. Međutim, Hrvat je iz Torina javio da odustaje od transfera te da ostaje trenirati s Juventusovom U-23 momčadi," piše Gazzetta dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo